Open Nav

GuyonWaton - ORA MASALAH Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
                

Intro: C..G..Am..Em... F..C..G..C....G C G Am Em Kowe pernah ono ning atiku F G C janji ora bakal ninggalke aku.. Dm G saiki kowe lungo C -G/B Am mblenjani janjimu Dm ninggalke loro ning G njero dodo.. C G -G7 Ora masalah.. *) C G Lambemu sing lamis Am Em gawe atiku keiris F G ra bakal aku nangis C C7 mergo kuwi wis di garis Dm G tresnomu koyo telo C -G/B Am anane mung nyereti Dm isone gawe loro G -G7 lorone ning njero ati.. Reff: Am Urip ra sah spaneng Em ra ono kowe aku ayem F urip ra sah spaneng C G ra ono kowe aku seneng.. Am Tresnomu uwis luntur Em aku tak trimo mundur F ketimbang nggawe G C G atiku ajur.. Musik: C G Am Em F C G C G Am Em F C G C G.. *) C G Lambemu sing lamis Am Em gawe atiku keiris F G ra bakal aku nangis C C7 mergo kuwi wis di garis Dm G tresnomu koyo telo C -G/B Am anane mung nyereti Dm isone gawe loro G lorone ning njero ati.. Reff: Am Urip ra sah spaneng Em ra ono kowe aku ayem F urip ra sah spaneng C G ra ono kowe aku seneng.. Am Tresnomu uwis luntur Em aku tak trimo mundur F ketimbang nggawe G C G atiku ajur.. Am Urip ra sah spaneng Em ra ono kowe aku ayem F urip ra sah spaneng C G ra ono kowe aku seneng.. Am Ora masalah Em sabarku turah turah F ketimbang nggawe G C atiku bubrah.. F ketimbang nggawe G C uripku susah.. Outro : G-G-G-C..C Chord diatas Capo di fret 2 [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro: D..A..Bm..F#m.. G..D..A..D..A D A Bm F#m Kowe pernah ono ning atiku G A D janji ora bakal ninggalke aku Em A saiki kowe lungo D -A/C# Bm mblenjani janjimu Em ninggalke loro ning A njero dodo.. D A -A7 Ora Masalah.. *) D A Lambemu sing lamis Bm F#m gawe atiku keiris G A ra bakal aku nangis D D7 mergo kuwi wis di garis Em A tresnomu koyo telo D -A/C# Bm anane mung nyereti Em isone gawe loro A A7 lorone ning njero ati.. Reff: Bm Urip ra sah spaneng F#m ra ono kowe aku ayem G urip ra sah spaneng D A ra ono kowe aku seneng.. Bm Tresnomu uwis luntur F#m aku tak trimo mundur G ketimbang nggawe A D A atiku ajur.. Musik: D A Bm F#m G D A D A Bm F#m G D A.. D A.. *) D A Lambemu sing lamis Bm F#m gawe atiku keiris G A ra bakal aku nangis D D7 mergo kuwi wis di garis Em A tresnomu koyo telo D -A/C# Bm anane mung nyereti Em isone gawe loro A lorone ning njero ati.. Reff: Bm Urip ra sah spaneng F#m ra ono kowe aku ayem G urip ra sah spaneng D A ra ono kowe aku seneng.. Bm Tresnomu uwis luntur F#m aku tak trimo mundur G ketimbang nggawe A D A atiku ajur.. Bm Urip ra sah spaneng F#m ra ono kowe aku ayem G urip ra sah spaneng D A ra ono kowe aku seneng.. Bm Ora masalah F#m sabarku turah turah G ketimbang nggawe A D atiku bubrah.. G ketimbang nggawe A D uripku susah.. Outro : A-A-A-D..D


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GuyonWaton mudah, kunci gitar GuyonWaton, chord lagu GuyonWaton - ORA MASALAH Dasar , chord dasar GuyonWaton - ORA MASALAH Dasar , chordtela GuyonWaton - ORA MASALAH Dasar , lirik lagu GuyonWaton - ORA MASALAH Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GuyonWaton di youtube: https://youtube.com/watch?v=aI5b67FHsVs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GuyonWaton

Chord Lagu Lainnya

×