Open Nav

GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        

Intro : C..F..Em Am Dm G.. C G C ning kutho iki.. aku nemoni.. F Em wong sing paling tak tresnani.. F Em sing tak sayang sayang.. F G tekane mati.. Int. F G C G C nanging anane.. mung crito loro.. F Em kowe pancen tego.. F Em kowe ra rumongso.. F G anane mung gawe cidro.. F C aku ngrumangsani.. G C Em tekaku ra dikarepke ati.. F C aku sadar diri.. G C tekoku mung nggriseni.. Reff : F G Em Am kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Dm G C kowe lungo.. ninggalke loro loro.. F G Em Am ning purwokerto aku nduweni cerito.. Dm G C kowe ngaboti tresno sing liyo.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C G C ning kutho iki.. aku nemoni.. F Em wong sing paling tak tresnani.. F Em sing tak sayang sayang.. F G tekane mati.. Int. F G C G C nanging anane.. mung crito loro.. F Em kowe pancen tego.. F Em kowe ra rumongso.. F G anane mung gawe cidro.. F C aku ngrumangsani.. G C tekaku ra dikarepke ati.. F C aku sadar diri.. G C tekoku mung nggriseni.. Reff : F G Em Am kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Dm G C kowe lungo.. ninggalke loro loro.. F G Em Am ning purwokerto aku nduweni cerito.. Dm G C kowe ngaboti tresno sing liyo.. F G Em Am kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Dm G C kowe lungo.. ninggalke loro loro.. F G Em Am ning purwokerto aku nduweni cerito.. Dm G C kowe ngaboti tresno sing liyo.. F G C-G/B-Am ning purwokerto aku nduweni ce-ri-to.. Dm G F kowe ngaboti tresno sing liyo.. G C huu.. uu.. uuu.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G..C..Bm Em Am D.. G D G ning kutho iki.. aku nemoni.. C Bm wong sing paling tak tresnani.. C Bm sing tak sayang sayang.. C D tekane mati.. Int. C D G D G nanging anane.. mung crito loro.. C Bm kowe pancen tego.. C Bm kowe ra rumongso.. C D anane mung gawe cidro.. C G aku ngrumangsani.. D G Bm tekaku ra dikarepke ati.. C G aku sadar diri.. D G tekoku mung nggriseni.. Reff : C D Bm Em kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Am D G kowe lungo.. ninggalke loro loro.. C D Bm Em ning purwokerto aku nduweni cerito.. Am D G kowe ngaboti tresno sing liyo.. Musik : C D Bm Em Am D G.. C D Bm Em Am D G.. G D G ning kutho iki.. aku nemoni.. C Bm wong sing paling tak tresnani.. C Bm sing tak sayang sayang.. C D tekane mati.. Int. C D G D G nanging anane.. mung crito loro.. C Bm kowe pancen tego.. C Bm kowe ra rumongso.. C D anane mung gawe cidro.. C G aku ngrumangsani.. D G tekaku ra dikarepke ati.. C G aku sadar diri.. D G tekoku mung nggriseni.. Reff : C D Bm Em kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Am D G kowe lungo.. ninggalke loro loro.. C D Bm Em ning purwokerto aku nduweni cerito.. Am D G kowe ngaboti tresno sing liyo.. C D Bm Em kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Am D G kowe lungo.. ninggalke loro loro.. C D Bm Em ning purwokerto aku nduweni cerito.. Am D G kowe ngaboti tresno sing liyo.. C D G-D/F#/-Em ning purwokerto aku nduweni ce-ri- to.. Am D C kowe ngaboti tresno sing liyo.. D G Gsus4 G huu.. uu.. uuu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GuyonWaton mudah, kunci gitar GuyonWaton, chord lagu GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Dasar , chord dasar GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Dasar , chordtela GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Dasar , lirik lagu GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GuyonWaton di youtube: https://youtube.com/watch?v=UuVPleWWaEU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GuyonWaton

Chord Lagu Lainnya

×