Open Nav

GuyonWaton - Kok Iso Yo? Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Original chord dari ~ G Intro : F G C.. F G C.. C F kok iso yo..? kok tegel yo..? Dm G opo salahku.. neng ndi luputku.. Em E Am Dm wong seng ra sepiro.. koyo aku iki.. G C G masalah asmoro.. mung kebagian loro.. C F ditinggal lungo.. alesan ra ceto.. Dm G mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo.. Em E Am Gusti.. tulung paringono.. Dm G ati sing kuat.. kanggo ngadepi.. C asmoro ugal-ugalan.. F G G-F tibo wayah mongso udan teko.. Em Am howo adem featuringan loro.. Dm G durung siap nompo.. kenyataan.. C kowe disanding wong liyo.. Reff : F G durung.. nganti garing lorone atiku Em A uwes.. mbok tambahi kenyataan Dm G kon ngadepi.. sliramu saiki C disanding wong liyo.. F tau.. nekat ku mencintaimu Em nanging kowe.. A Dm malah milih ngeboti tresno liyane.. G C ternyata aku dudu siji-sijine.. C F kok iso yo..? kok tegel yo..? Dm G wong koyo aku.. masalah asmoro.. C mung kebagian loro.. Musik : F G Em Am Am-G F G C.. F G tibo wayah mongso udan teko.. Em Am howo adem featuringan loro.. Dm Fm durung siap nompo.. kenyataan.. G C kowe disanding wong liyo.. Reff : F G durung.. nganti garing lorone atiku Em A uwes.. mbok tambahi kenyataan Dm G kon ngadepi.. sliramu saiki C disanding wong liyo.. F tau.. nekat ku mencintaimu Em nanging kowe.. A Dm malah milih ngeboti tresno liyane.. G C ternyata aku dudu siji-sijine.. -Cmaj7 (kok iso yo?) -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C D G.. C D G.. G C kok iso yo..? kok tegel yo..? Am D opo salahku.. neng ndi luputku.. Bm B Em Am wong seng ra sepiro.. koyo aku iki.. D G D masalah asmoro.. mung kebagian loro.. G C ditinggal lungo.. alesan ra ceto.. Am D mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo.. Bm B Em Gusti.. tulung paringono.. Am D ati sing kuat.. kanggo ngadepi.. G asmoro ugal-ugalan.. C D D-C tibo wayah mongso udan teko.. Bm Em howo adem featuringan loro.. Am D durung siap nompo.. kenyataan.. G kowe disanding wong liyo.. Reff : C D durung.. nganti garing lorone atiku Bm E uwes.. mbok tambahi kenyataan Am D kon ngadepi.. sliramu saiki G disanding wong liyo.. C tau.. nekat ku mencintaimu Bm nanging kowe.. E Am malah milih ngeboti tresno liyane.. D G ternyata aku dudu siji-sijine.. G C kok iso yo..? kok tegel yo..? Am D wong koyo aku.. masalah asmoro.. G mung kebagian loro.. Musik : C D Bm Em Em-D C D G.. C D tibo wayah mongso udan teko.. Bm Em howo adem featuringan loro.. Am Cm durung siap nompo.. kenyataan.. D G kowe disanding wong liyo.. Reff : C D durung.. nganti garing lorone atiku Bm E uwes.. mbok tambahi kenyataan Am D kon ngadepi.. sliramu saiki G disanding wong liyo.. C tau.. nekat ku mencintaimu Bm nanging kowe.. E Am malah milih ngeboti tresno liyane.. D G ternyata aku dudu siji-sijine.. -Gmaj7 (kok iso yo?)


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GuyonWaton mudah, kunci gitar GuyonWaton, chord lagu GuyonWaton - Kok Iso Yo? Dasar , chord dasar GuyonWaton - Kok Iso Yo? Dasar , chordtela GuyonWaton - Kok Iso Yo? Dasar , lirik lagu GuyonWaton - Kok Iso Yo? Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GuyonWaton di youtube: https://youtube.com/watch?v=fIC9z4TZqR4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GuyonWaton

Chord Lagu Lainnya

×