Open Nav

Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Intro : G Em C D.. G njalukmu neng aku mesti.. G tak isa-isakke.. Em saben kon ngancani mesti.. Em tak sempet-sempetke.. Am D nanging yen tresnomu neng atiku ora.. G iso tak peksakke.. huwoo.. G anggonku berjuang iki.. G ora gur dolanan.. Em ojo mbok anggep guyonan.. Em aku sing tenanan.. Am D sak kuate aku njogo ati kowe.. G milih sing ra pasti.. C D opo kudu.. tak gowo.. G neng gunung kemukus.. D Em tresnoku sing pupus.. Am tak ngadohke langkah.. C D dewe wes bedo arah.. bubrah.. Reff : G rasah nggolek i aku.. Em naliko kowe pengen Am D nangis neng pundakku.. G aku wes nyobo ikhlas.. Em Am senajan atiku mbok gawe babak nundas.. D C Bm Em aku sing gemati.. aku sing loro ati.. Am D G lungo gowo kabeh.. janji-janji.. Musik : C D Em D A Am D G.. G anggonku berjuang iki.. G ora gur dolanan.. Em ojo mbok anggep guyonan.. Em aku sing tenanan.. Am D sak kuate aku njogo ati kowe.. G milih sing ra pasti.. C D opo kudu.. tak gowo.. G neng gunung kemukus.. D Em tresnoku sing pupus.. Am tak ngadohke langkah.. C dewe wes bedo arah.. D bubrah.. huwo oo ooo.. Reff : G rasah nggolek i aku.. Em naliko kowe pengen.. Am D nangis neng pundakku.. G aku wes nyobo ikhlas.. Em Am senajan atiku mbok gawe babak nundas.. D C Bm Em aku sing gemati.. aku sing loro ati.. Am D G Em lungo gowo kabeh.. janji-janji.. Am D G Em lungo gowo kabeh.. janji-janji.. Am D-D (G) iki ati dudu.. tamagoci.. Outro : G D/F# Em D C D-D G-G-G-G ho oooo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dodit Mulyanto mudah, kunci gitar Dodit Mulyanto, chord lagu Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk Dasar , chord dasar Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk Dasar , chordtela Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk Dasar , lirik lagu Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dodit Mulyanto di youtube: https://youtube.com/watch?v=uI_4Er-Pcsc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dodit Mulyanto

Chord Lagu Lainnya

×