Open Nav

Guntur ASP - Jogja lan Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F G Em Am Dm..G.. C F mbiyen kowe janji neng kuto iki Dm G yen aku ro kowe bakal iso nyawiji.. Em Am tak perjuangke isuk awan sore.. Dm G Dm G jebul ing wengi mlaku ro liyane.. C F iseh kelingan kowe ing wayah wengi Dm G eseman manismu iseh ono neng impi.. Em Am tak perjuangke isuk awan sore.. Dm G jebul ing wengi mlaku ro liyane.. F cukup semene wae, G jalin crito ro kowe Em E Am aku emoh.. mindo gawe.. Dm G C mergo ati iki.. ora iso dinengke.. Reff : F G ono.. terminal giwangan Em mbiyen sayang sayangan Am saiki mung sawang sawangan Dm G stasiun tugu, stasiun lempuyangan C Bm Am jujur aku rong mampu urip dewean.. Dm G C nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. Musik : Am F G C -Bm Am Dm -Em F G.. C F mbiyen kowe janji neng kuto iki Dm G yen aku ro kowe bakal iso nyawiji.. Em Am tak perjuangke isuk awan sore.. Dm G jebul ing wengi mlaku ro liyane.. F cukup semene wae, G jalin crito ro kowe Em E Am aku emoh.. mindo gawe.. Dm G C mergo ati iki.. ora iso dinengke.. Reff : F G ono.. terminal giwangan Em mbiyen sayang sayangan Am saiki mung sawang sawangan Dm G stasiun tugu, stasiun lempuyangan C Bm Am jujur aku rong mampu urip dewean.. Dm G C nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. F G ono.. terminal giwangan Em mbiyen sayang sayangan Am saiki mung sawang sawangan Dm G stasiun tugu, stasiun lempuyangan C Bm Am jujur aku rong mampu urip dewean.. Dm G C nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. Dm G C nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D E C#m F#m Bm..E.. A D mbiyen kowe janji neng kuto iki Bm E yen aku ro kowe bakal iso nyawiji.. C#m F#m tak perjuangke isuk awan sore.. Bm E Bm E jebul ing wengi mlaku ro liyane.. A D iseh kelingan kowe ing wayah wengi Bm E eseman manismu iseh ono neng impi.. C#m F#m tak perjuangke isuk awan sore.. Bm E jebul ing wengi mlaku ro liyane.. D cukup semene wae, E jalin crito ro kowe C#m C# F#m aku emoh.. mindo gawe.. Bm E A mergo ati iki.. ora iso dinengke.. Reff : D E ono.. terminal giwangan C#m mbiyen sayang sayangan F#m saiki mung sawang sawangan Bm E stasiun tugu, stasiun lempuyangan A G#m F#m jujur aku rong mampu urip dewean.. Bm E A nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. Musik : F#m D E A -G#m F#m Bm -C#m D E.. A D mbiyen kowe janji neng kuto iki Bm E yen aku ro kowe bakal iso nyawiji.. C#m F#m tak perjuangke isuk awan sore.. Bm E jebul ing wengi mlaku ro liyane.. D cukup semene wae, E jalin crito ro kowe C#m C# F#m aku emoh.. mindo gawe.. Bm E A mergo ati iki.. ora iso dinengke.. Reff : D E ono.. terminal giwangan C#m mbiyen sayang sayangan F#m saiki mung sawang sawangan Bm E stasiun tugu, stasiun lempuyangan A G#m F#m jujur aku rong mampu urip dewean.. Bm E A nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. D E ono.. terminal giwangan C#m mbiyen sayang sayangan F#m saiki mung sawang sawangan Bm E stasiun tugu, stasiun lempuyangan A G#m F#m jujur aku rong mampu urip dewean.. Bm E A nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki.. Bm E A nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Guntur ASP mudah, kunci gitar Guntur ASP, chord lagu Guntur ASP - Jogja lan Kowe Dasar , chord dasar Guntur ASP - Jogja lan Kowe Dasar , chordtela Guntur ASP - Jogja lan Kowe Dasar , lirik lagu Guntur ASP - Jogja lan Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Guntur ASP di youtube: https://youtube.com/watch?v=wP4R4Frc2TM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Guntur ASP

Chord Lagu Lainnya

×