Open Nav

Guntur Arisandy - Sio Sio Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
                

Intro : C -Bm Am Dm Fm G.. C G tanganku iki sing tau ngusap eluhmu.. Am Em pas kowe nangis mergo loro atimu.. F Em Am pundakku iki sing tau mbok sendeni.. Dm G pas kowe loro mung aku sing.. C gelem ngancani.. F G nanging saikine.. Em Am mripatku sing mbrebes mili.. Dm G C C-Dm-Em nyawang kowe wis ono sing nduweni.. F G kowe tak tambani.. Em E Am malah aku mbok larani.. Dm G C panas rasane atiku koyo.. keno geni.. Reff : F G nganti tak belani.. ireng awakku.. C Bm A ben biso nyukupi.. kebutuhanmu.. Dm G kowe ra ngerti.. perjuanganku.. C jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu.. F G ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo.. -F Em A tetep ra biso.. nanging tak cubo.. Dm G ibarate aku.. uyahe segoro.. C kabeh sio-sio.. Musik : Em Am Em Am C-C#m-Dm F G.. F G nanging saikine.. Em Am mripatku sing mbrebes mili.. Dm G C G nyawang kowe wis ono sing nduweni.. F G kowe tak tambani.. E Am malah aku mbok larani.. Dm G C panas rasane atiku koyo.. keno geni.. Reff : F G nganti tak belani.. ireng awakku.. Em A ben biso nyukupi.. kebutuhanmu.. Dm G kowe ra ngerti.. perjuanganku.. C jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu.. F G ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo.. -F Em A tetep ra biso.. nanging tak cubo.. Dm G ibarate aku.. uyahe segoro.. C A kabeh sio-sio.. hoo.. Dm G ibarate aku.. uyahe segoro.. C kabeh sio-sio.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G -F#m Em Am Cm D.. G D tanganku iki sing tau ngusap eluhmu.. Em Bm pas kowe nangis mergo loro atimu.. C Bm Em pundakku iki sing tau mbok sendeni.. Am D pas kowe loro mung aku sing.. G gelem ngancani.. C D nanging saikine.. Bm Em mripatku sing mbrebes mili.. Am D G G-Am-Bm nyawang kowe wis ono sing nduweni.. C D kowe tak tambani.. Bm B Em malah aku mbok larani.. Am D G panas rasane atiku koyo.. keno geni.. Reff : C D nganti tak belani.. ireng awakku.. G F#m E ben biso nyukupi.. kebutuhanmu.. Am D kowe ra ngerti.. perjuanganku.. G jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu.. C D ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo.. -C Bm E tetep ra biso.. nanging tak cubo.. Am D ibarate aku.. uyahe segoro.. G kabeh sio-sio.. Musik : Bm Em Bm Em G-G#m-Am C D.. C D nanging saikine.. Bm Em mripatku sing mbrebes mili.. Am D G D nyawang kowe wis ono sing nduweni.. C D kowe tak tambani.. B Em malah aku mbok larani.. Am D G panas rasane atiku koyo.. keno geni.. Reff : C D nganti tak belani.. ireng awakku.. Bm E ben biso nyukupi.. kebutuhanmu.. Am D kowe ra ngerti.. perjuanganku.. G jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu.. C D ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo.. -C Bm E tetep ra biso.. nanging tak cubo.. Am D ibarate aku.. uyahe segoro.. G E kabeh sio-sio.. hoo.. Am D ibarate aku.. uyahe segoro.. G kabeh sio-sio..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Guntur Arisandy mudah, kunci gitar Guntur Arisandy, chord lagu Guntur Arisandy - Sio Sio Dasar , chord dasar Guntur Arisandy - Sio Sio Dasar , chordtela Guntur Arisandy - Sio Sio Dasar , lirik lagu Guntur Arisandy - Sio Sio Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Guntur Arisandy di youtube: https://youtube.com/watch?v=gBA12lEndT4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Guntur Arisandy

Chord Lagu Lainnya

×