menu

Guntur Arisandy - Sio Sio Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
Transpose Font
Intro : C -Bm Am 
        Dm Fm G..

C                     G
tanganku iki sing tau ngusap eluhmu..
Am                    Em
pas kowe nangis mergo loro atimu..
F                     Em        Am
pundakku iki sing tau mbok sendeni..
Dm                     G
pas kowe loro mung aku sing..
            C
gelem ngancani..

F          G
nanging saikine..
   Em             Am
mripatku sing mbrebes mili..
   Dm            G           C    C-Dm-Em
nyawang kowe wis ono sing nduweni..

F           G
kowe tak tambani..
  Em   E       Am
malah aku mbok larani..
  Dm                 G           C
panas rasane atiku koyo.. keno geni..

Reff :
                F              G
 nganti tak belani.. ireng awakku..
               C      Bm     A 
 ben biso nyukupi.. kebutuhanmu..
             Dm             G
 kowe ra ngerti.. perjuanganku..
                 C
 jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu..

                F                G
 ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo..
         -F Em                 A
 tetep ra biso.. nanging tak cubo..
         Dm              G
 ibarate aku.. uyahe segoro..
           C
 kabeh sio-sio..

Musik : Em Am Em Am 
        C-C#m-Dm F G..

F          G
nanging saikine..
   Em             Am
mripatku sing mbrebes mili..
   Dm             G           C   G
nyawang kowe wis ono sing nduweni..

F           G
kowe tak tambani..
  E            Am
malah aku mbok larani..
  Dm                 G           C
panas rasane atiku koyo.. keno geni..

Reff :
                F              G
 nganti tak belani.. ireng awakku..
               Em            A 
 ben biso nyukupi.. kebutuhanmu..
             Dm             G
 kowe ra ngerti.. perjuanganku..
                 C
 jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu..

                F                G
 ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo..
  -F        Em                 A
 tetep ra biso.. nanging tak cubo..
         Dm              G
 ibarate aku.. uyahe segoro..
           C      A
 kabeh sio-sio.. hoo..
         Dm              G
 ibarate aku.. uyahe segoro..
           C
 kabeh sio-sio..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G -F#m Em  
        Am Cm D..

G                     D
tanganku iki sing tau ngusap eluhmu..
Em                    Bm
pas kowe nangis mergo loro atimu..
C                     Bm        Em
pundakku iki sing tau mbok sendeni..
Am                     D
pas kowe loro mung aku sing..
            G
gelem ngancani..

C          D
nanging saikine..
   Bm             Em
mripatku sing mbrebes mili..
   Am            D           G    G-Am-Bm
nyawang kowe wis ono sing nduweni..

C           D
kowe tak tambani..
  Bm   B       Em
malah aku mbok larani..
  Am                 D           G
panas rasane atiku koyo.. keno geni..

Reff :
                C              D
 nganti tak belani.. ireng awakku..
               G      F#m    E  
 ben biso nyukupi.. kebutuhanmu..
             Am             D
 kowe ra ngerti.. perjuanganku..
                 G
 jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu..

                C                D
 ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo..
         -C Bm                 E
 tetep ra biso.. nanging tak cubo..
         Am              D
 ibarate aku.. uyahe segoro..
           G
 kabeh sio-sio..

Musik : Bm Em Bm Em 
        G-G#m-Am C D..

C          D
nanging saikine..
   Bm             Em
mripatku sing mbrebes mili..
   Am             D           G   D
nyawang kowe wis ono sing nduweni..

C           D
kowe tak tambani..
  B            Em
malah aku mbok larani..
  Am                 D           G
panas rasane atiku koyo.. keno geni..

Reff :
                C              D
 nganti tak belani.. ireng awakku..
               Bm            E  
 ben biso nyukupi.. kebutuhanmu..
             Am             D
 kowe ra ngerti.. perjuanganku..
                 G
 jaremu mbok aku sing ora pernah nduwe wektu..

                C                D
 ngikhlaske awakmu.. karo wong liyo..
  -C        Bm                 E
 tetep ra biso.. nanging tak cubo..
         Am              D
 ibarate aku.. uyahe segoro..
           G      E
 kabeh sio-sio.. hoo..
         Am              D
 ibarate aku.. uyahe segoro..
           G
 kabeh sio-sio..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Guntur Arisandy

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×