Open Nav

GMLT - Sesisih Moto Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Intro : C F G Em A Dm G C.. C G/B Am G aku sadar aku iki sopo.. F Em G durung iso wenehi opo-opo.. Em E Am -A nanging koe uwis nuntut opo-opo.. Dm G aku ra ikhlas yen koe saiki lungo C mergo ono wong liyo.. Int. F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm..G.. F G C wis nyobo mending aku nyadar wae.. F G C lalekne kabeh impenku karo koe.. Reff : F G aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku.. Em E Am nanging aku kalah karo pilihanmu.. Dm G aku wis berjuang.. tapi akhir e C aku sing loro.. F G tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu.. Em E Am wis tak nehke kabeh sing tok karepne Dm G wis kabeh tak nehke.. tapi tetep C aku sing loro.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G G-F-Em Am Dm..G.. F G C wis nyobo mending aku nyadar wae.. F G C lalekne kabeh impenku karo koe.. Reff : F G aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku.. Em E Am nanging aku kalah karo pilihanmu.. Dm G aku wis berjuang.. tapi akhir e C aku sing loro.. F G tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu.. Em E Am wis tak nehke kabeh sing tok karepne Dm G wis kabeh tak nehke.. tapi tetep C aku sing loro.. F G aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku.. Em E Am nanging aku kalah karo pilihanmu.. Dm G aku wis berjuang.. tapi akhir e C aku sing loro.. F G tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu.. Em E Am wis tak nehke kabeh sing tok karepne Dm G wis kabeh tak nehke.. tapi tetep C Am aku sing loro.. F G wis kabeh tak nehke.. tapi tetep C aku sing loro.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G C D Bm E Am D G.. G D/F# Em D aku sadar aku iki sopo.. C Bm D durung iso wenehi opo-opo.. Bm B Em -E nanging koe uwis nuntut opo-opo.. Am D aku ra ikhlas yen koe saiki lungo G mergo ono wong liyo.. Int. C D Bm Em Am D G.. C D Bm Em Am..D.. C D G wis nyobo mending aku nyadar wae.. C D G lalekne kabeh impenku karo koe.. Reff : C D aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku.. Bm B Em nanging aku kalah karo pilihanmu.. Am D aku wis berjuang.. tapi akhir e G aku sing loro.. C D tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu.. Bm B Em wis tak nehke kabeh sing tok karepne Am D wis kabeh tak nehke.. tapi tetep G aku sing loro.. Musik : C D Bm Em Am D G.. C D D-C-Bm Em Am..D.. C D G wis nyobo mending aku nyadar wae.. C D G lalekne kabeh impenku karo koe.. Reff : C D aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku.. Bm B Em nanging aku kalah karo pilihanmu.. Am D aku wis berjuang.. tapi akhir e G aku sing loro.. C D tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu.. Bm B Em wis tak nehke kabeh sing tok karepne Am D wis kabeh tak nehke.. tapi tetep G aku sing loro.. C D aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku.. Bm B Em nanging aku kalah karo pilihanmu.. Am D aku wis berjuang.. tapi akhir e G aku sing loro.. C D tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu.. Bm B Em wis tak nehke kabeh sing tok karepne Am D wis kabeh tak nehke.. tapi tetep G Em aku sing loro.. C D wis kabeh tak nehke.. tapi tetep G aku sing loro..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Sesisih Moto Dasar , chord dasar GMLT - Sesisih Moto Dasar , chordtela GMLT - Sesisih Moto Dasar , lirik lagu GMLT - Sesisih Moto Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=p_IE2I24u7s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

×