Open Nav

GMLT - Percuma Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : Am..F..G..E.. Am..F..G..E.. Am G F G C.. C Am percuma.. usahaku koyo ngopo F C G yen neng matamu aku ora ono.. C ibarat krupuk neng warung makan Am meskipun selalu ada F G tapi ku bukan yang utama.. Reff : Am kowe susah njaluk tulung sopo F kowe mulyo aku mbok lalekno G usahaku blas ora berarti E gawe gelo neng njero ati.. Am kowe susah njaluk tulung sopo F kowe mulyo aku mbok lalekno G usahaku blas ora berarti E Am gawe gelo neng njero ati.. iki.. Am susahe karo aku senenge karo de e F kowe radue ati gawe gelo aku iki G butuh waton nyeraki E mbasan wes kepenak aku tok tinggal pergi.. Am sakit karena menangis F lelah karena mencoba G namun aku tetap tersenyum dan bahagia E ngono yo ngono, nanging ojo ngono-ngono Am titenono sesok ra layat nek kowe mati.. Reff : Am kowe susah njaluk tulung sopo F kowe mulyo aku mbok lalekno G usahaku blas ora berarti E gawe gelo neng njero ati.. Am kowe susah njaluk tulung sopo F kowe mulyo aku mbok lalekno G usahaku blas ora berarti E Am gawe gelo neng njero ati.. iki.. Am kowe susah njaluk tulung sopo F kowe mulyo aku mbok lalekno G usahaku blas ora berarti E gawe gelo neng njero ati.. Am kowe susah njaluk tulung sopo F kowe mulyo aku mbok lalekno G usahaku blas ora berarti E gawe gelo neng njero ati.. Am ati iki.. Outro : Am F G Am [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G#m..E..F#..D#.. G#m..E..F#..D#.. G#m F# E F# B.. B G#m percuma.. usahaku koyo ngopo E B F# yen neng matamu aku ora ono.. B ibarat krupuk neng warung makan G#m meskipun selalu ada E F# tapi ku bukan yang utama.. Reff : G#m kowe susah njaluk tulung sopo E kowe mulyo aku mbok lalekno F# usahaku blas ora berarti D# gawe gelo neng njero ati.. G#m kowe susah njaluk tulung sopo E kowe mulyo aku mbok lalekno F# usahaku blas ora berarti D# G#m gawe gelo neng njero ati.. iki.. G#m susahe karo aku senenge karo de e E kowe radue ati gawe gelo aku iki F# butuh waton nyeraki D# mbasan wes kepenak aku tok tinggal pergi.. G#m sakit karena menangis E lelah karena mencoba F# namun aku tetap tersenyum dan bahagia D# ngono yo ngono, nanging ojo ngono-ngono G#m titenono sesok ra layat nek kowe mati.. Reff : G#m kowe susah njaluk tulung sopo E kowe mulyo aku mbok lalekno F# usahaku blas ora berarti D# gawe gelo neng njero ati.. G#m kowe susah njaluk tulung sopo E kowe mulyo aku mbok lalekno F# usahaku blas ora berarti D# G#m gawe gelo neng njero ati.. iki.. G#m kowe susah njaluk tulung sopo E kowe mulyo aku mbok lalekno F# usahaku blas ora berarti D# gawe gelo neng njero ati.. G#m kowe susah njaluk tulung sopo E kowe mulyo aku mbok lalekno F# usahaku blas ora berarti D# gawe gelo neng njero ati.. G#m ati iki.. Outro : G#m E F# G#m


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Percuma Dasar , chord dasar GMLT - Percuma Dasar , chordtela GMLT - Percuma Dasar , lirik lagu GMLT - Percuma Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=E7oEmvYE7Wk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

×