Open Nav

GMLT - Ngertenono Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                Capo di fret 2

Intro : C F G C Dm G C..

    C F 
Aku ra.. nuntut
       G C
opo meneh nglarang keras
  Dm G C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C F G C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm G C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     F G C Am
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Dm G C
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     F G
 Aku ra bakal b'rontak
            C Am
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak
        Dm G C
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      C
Gembredek rakaruan
        F
Roso pengen muntah tenan
      G
Ngematke le temenan
        C
nganti iso mesra tenan
   Dm
Di pikir dewasa
        G
ojo nganti salah paham
   C
Pancen kowe pinter
         C
mileh konco sing ngacengan

         C
Madep mantep pas ro aku
     F
kowe di gawe ngguyu
       G
Lakon aku ning mburimu
         C
terbakar api cemburu
    Dm
Senajan aku ngerti
       G
kui ki kanca kancamu
   C
Ngires ati loro
        C
kumat untu dadi ngilu

Musik : C F G C Dm G C..[2x]

    C F 
Aku ra.. nuntut
       G C
opo meneh nglarang keras
  Dm G C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C F G C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm G C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     F G C Am
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Dm G C
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     F G
 Aku ra bakal b'rontak
            C Am
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak
        Dm G C
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

Outro : C
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G A D Em A D..

    D G   
Aku ra.. nuntut 
       A D
opo meneh nglarang keras 
  Em A D
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    D G A D
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Em A D
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     G A D Bm
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Em A D
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     G A
 Aku ra bakal b'rontak 
            D Bm
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak 
        Em A D
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      D
Gembredek rakaruan 
        G
Roso pengen nguntap tenan
      A
Ngematke le temenan 
        D
nganti iso mesra tenan 
   Em
Di pikir dewasa 
        A
ojo nganti salah paham
   D
Pancen kowe pinter 
         D
mileh konco sing ngacengan

         D
Madep mantep pas ro aku 
     G
kowe di gawe ngguyu
       A
Lakon aku ning mburimu 
         D
terbakar api cemburu
    Em
Senajan aku ngerti 
       A
kui ki kanca kancamu
   D
Ngires ati loro 
        D
kumat untu dadi ngilu

Musik : D G A D Em A D..[2x]

    D G   
Aku ra.. nuntut 
       A D
opo meneh nglarang keras 
  Em A D
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    D G A D
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Em A D
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     G A D Bm
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Em A D
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     G A
 Aku ra bakal b'rontak 
            D Bm
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak 
        Em A D
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

Outro : D
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Ngertenono Ati Dasar , chord dasar GMLT - Ngertenono Ati Dasar , chordtela GMLT - Ngertenono Ati Dasar , lirik lagu GMLT - Ngertenono Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=DjHH_Y5YumA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

×