Open Nav

GMLT - Malek Bedo Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
                

Intro : C G Am G F C G.. C walah jan kowe G Am sakploke kenal de'e Em F kowe udu kowe C Dm G koyo sing tak kenal kae.. C aku ra ngiro G Am kok kowe iso bedo Em F opo ra rumongso C Dm G yen sambat karo sopo.. F saiki aku ngerti Em kowe wes ra peduli F kowe luwih milih de'e G timbang aku sing slalu ono nggo kowe.. Reff : C G a..repo kowe uwes lali Am Em aku iseh tetep ngenteni F kapan awakmu bali C teko ning atiku iki G aku kangen kowe sing wingi.. C G sak..ploke kowe ono dekne Am Em kowe iki wes udu kowe F aku wes tok lalekne C aku tok tinggal dewe Dm G C kowe malek bedo.. Interlude : C G Am Em F C Dm G C walah jan kowe G Am sakploke kenal de'e Em F kowe udu kowe C Dm G koyo sing tak kenal kae.. C aku ra ngiro G Am kok kowe iso bedo Em F opo ra rumongso C Dm G yen sambat karo sopo.. F saiki aku ngerti Em kowe wes ra peduli F kowe luwih milih de'e G timbang aku sing slalu ono nggo kowe.. Reff : C G a..repo kowe uwes lali Am Em aku iseh tetep ngenteni F kapan awakmu bali C teko ning atiku iki Dm G aku kangen kowe sing wingi.. C G sak..ploke kowe ono dekne Am Em kowe iki wes udu kowe F aku wes tok lalekne C aku tok tinggal dewe Dm G A kowe malek bedo.. oo.. (Overtune) D A a..repo kowe uwes lali Bm F#m aku iseh tetep ngenteni G kapan awakmu bali D teko ning atiku iki Em A aku kangen kowe sing wingi.. D A sak..ploke kowe ono dekne Bm F#m kowe iki wes udu kowe G aku wes tok lalekne D aku tok tinggal dewe Em A D kowe malek bedo oo... [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G# D# Fm D# C# G# D#.. G# walah jan kowe D# Fm sakploke kenal de'e Cm C# kowe udu kowe G# A#m D# koyo sing tak kenal kae.. G# aku ra ngiro D# Fm kok kowe iso bedo Cm C# opo ra rumongso G# A#m D# yen sambat karo sopo.. C# saiki aku ngerti Cm kowe wes ra peduli C# kowe luwih milih de'e D# timbang aku sing slalu ono nggo kowe.. Reff : G# D# a..repo kowe uwes lali Fm Cm aku iseh tetep ngenteni C# kapan awakmu bali G# teko ning atiku iki D# aku kangen kowe sing wingi.. G# D# sak..ploke kowe ono dekne Fm Cm kowe iki wes udu kowe C# aku wes tok lalekne G# aku tok tinggal dewe A#m D# G# kowe malek bedo.. Musik : G# D# Fm Cm C# G# A#m D# G# walah jan kowe D# Fm sakploke kenal de'e Cm C# kowe udu kowe G# A#m D# koyo sing tak kenal kae.. G# aku ra ngiro D# Fm kok kowe iso bedo Cm C# opo ra rumongso G# A#m D# yen sambat karo sopo.. C# saiki aku ngerti Cm kowe wes ra peduli C# kowe luwih milih de'e D# timbang aku sing slalu ono nggo kowe.. Reff : G# D# a..repo kowe uwes lali Fm Cm aku iseh tetep ngenteni C# kapan awakmu bali G# teko ning atiku iki A#m D# aku kangen kowe sing wingi.. G# D# sak..ploke kowe ono dekne Fm Cm kowe iki wes udu kowe C# aku wes tok lalekne G# aku tok tinggal dewe A#m D# F kowe malek bedo.. oo.. (Overtune) A# F a..repo kowe uwes lali Gm Dm aku iseh tetep ngenteni D# kapan awakmu bali A# teko ning atiku iki Cm F aku kangen kowe sing wingi.. A# F sak..ploke kowe ono dekne Gm Dm kowe iki wes udu kowe D# aku wes tok lalekne A# aku tok tinggal dewe Cm F A# kowe malek bedo oo...


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Malek Bedo Dasar , chord dasar GMLT - Malek Bedo Dasar , chordtela GMLT - Malek Bedo Dasar , lirik lagu GMLT - Malek Bedo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=ky4Xvj8SdIo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

×