Open Nav

Gilang R Wijaya - Cerito Wingi Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        Capo di fret 4

Intro : C..Am..F..G..
        Am..F..G..C….

        C G
yen aku ngerti fotomu..
        Am
ngelengake biyen kae..
          F D
kowe sing tau tak kenalke..
       G
wong tuoku..

           C G
pancen wis dudu jodone..
      Am Em
aku lilo mbok tinggalke..
       F
kowe lungo ninggal aku..
        G
mergo masalah sepele..

Int. C..Am..F..G..

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Reff :
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm E
 arep sak kuat kuate..
  Am G
 aku ngupayak'ke..
          Dm G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

Musik : C G/B Am..F..G..
        Am..F..G..C….

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Reff :
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm E
 arep sak kuat kuate..
  Am G
 aku ngupayak'ke..
          Dm G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..C#m..A..B..
        C#m..A..B..E….

        E B
yen aku ngerti fotomu..
        C#m
ngelengake biyen kae..
          A F#
kowe sing tau tak kenalke..
       B
wong tuoku..

           E B
pancen wis dudu jodone..
      C#m G#m
aku lilo mbok tinggalke..
       A
kowe lungo ninggal aku..
        B
mergo masalah sepele..

Int. E..C#m..A..B..

        E
ra sengojo aku ngerti..
       C#m
fotomu sih ning hapeku..
        A F#
tansah agawe nambai..
       B
ambekanku soyo jeru..

        E G#
mergo suwe ra ketemu..
          C#m
ra pernah krungu kabarmu..
          A
kowe wong ayu..
               B
sing tau ning uripku..

Reff :
   C#m
 natursuwun..
           A
 loro sing mbok paringi..
        B
 gedene roso tresnaku..
         E G#
 nyatane mung mbok blenjani..

     C#m
 cerito wingi..
          A
 ra bakal tak baleni..
       B
 cukup tak simpen
              E
 neng jerone ati..

      F#m G#
 arep sak kuat kuate..
  C#m B
 aku ngupayak'ke..
          F#m B
 ra bakal kowe ngerteni..
        E
 gedene roso iki..

Musik : E B/D# C#m..A..B..
        C#m..A..B..E….

        E
ra sengojo aku ngerti..
       C#m
fotomu sih ning hapeku..
        A F#
tansah agawe nambai..
       B
ambekanku soyo jeru..

        E G#
mergo suwe ra ketemu..
          C#m
ra pernah krungu kabarmu..
          A
kowe wong ayu..
               B
sing tau ning uripku..

Reff :
   C#m
 natursuwun..
           A
 loro sing mbok paringi..
        B
 gedene roso tresnaku..
         E G#
 nyatane mung mbok blenjani..

     C#m
 cerito wingi..
          A
 ra bakal tak baleni..
       B
 cukup tak simpen
              E
 neng jerone ati..

      F#m G#
 arep sak kuat kuate..
  C#m B
 aku ngupayak'ke..
          F#m B
 ra bakal kowe ngerteni..
        E
 gedene roso iki..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gilang R Wijaya mudah, kunci gitar Gilang R Wijaya, chord lagu Gilang R Wijaya - Cerito Wingi Dasar , chord dasar Gilang R Wijaya - Cerito Wingi Dasar , chordtela Gilang R Wijaya - Cerito Wingi Dasar , lirik lagu Gilang R Wijaya - Cerito Wingi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gilang R Wijaya di youtube: https://youtube.com/watch?v=7y9M7Dablxo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gilang R Wijaya

Chord Lagu Lainnya

×