Open Nav

Getwellsoon True - Walking Alone Alone Chord Gitar dan Lirik Lagu

7 views
        

Intro : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm -G C.. C Em mlaku dewe dewe.. Am Em kowe wes karo liane.. F C remuk.. ati iki.. Dm G kelingan kowe nglarani.. C Em kowe tak percoyo.. Am Em malah kowe ngeliyo F C ati iki remuk rasane Dm G C F G nalikane weruh kowe ro liyane.. [slow rap] C G mbiyen ku kenal sliramu Am pas bar aku nyandang tatu Em kowe teko nggowo tresno F neng kok akhire keloro C tiwas uwes nyandang keren Dm jebul kowe malah balen G kekancanku wes tak loske C malah kowe nyepelekke.. Reff : F G sabar.. aku kudu sabar.. Em Am ngelingi kowe wes due seng liane.. A Dm aku wong ra nduwe.. G kulino disepelekke.. C C7 kudu teteg atine.. F G sayang.. aku bacut sayang.. Em nggawe aku bimbang Am kudu mandek po berjuang.. A Dm di kuat kuatke.. G urip mung mampir ngombe C C7 digawe seneng atine.. Musik : F..G..Em..Am A Dm..G..C..C7.. [slow rap] C G rono rene ku berjuang Am nanging kowe malah ilang Em kowe kui tak enteni F tapi ora ngrumangsani C kowe butuh aku moro Dm aku butuh kowe lungo G pancen kowe mung nggawe atiku C C7 tansah kuciwo.. Reff : F G sayang.. aku ora popo.. Em mbok tinggal lungo Am aku ora nelongso.. A Dm wes cukup semene.. G tresnaku kanggo kowe C C7 matursuwun sakdurunge.. F G sayang.. aku bacut sayang.. Em nggawe aku bimbang Am kudu mandek po berjuang.. A Dm di kuat kuatke.. G urip mung mampir ngombe C C7 digawe seneng atine.. F G sayang.. aku ora popo.. Em mbok tinggal lungo Am aku ora nelongso A Dm wes cukup semene.. G tresnaku kanggo kowe C C7 matursuwun sakdurunge.. Dm wes cukup semene.. G tresnaku kanggo kowe C mugo langgeng ro liane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Getwellsoon True mudah, kunci gitar Getwellsoon True, chord lagu Getwellsoon True - Walking Alone Alone Dasar , chord dasar Getwellsoon True - Walking Alone Alone Dasar , chordtela Getwellsoon True - Walking Alone Alone Dasar , lirik lagu Getwellsoon True - Walking Alone Alone Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Getwellsoon True di youtube: https://youtube.com/watch?v=1wN5OTzPfNI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Getwellsoon True

Chord Lagu Lainnya

×