Open Nav

Gemah Ripah - Wit Gedang Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
        

Intro : G D/F# Em D C G/B Am D G.. G D/F# wis kadung sayang.. Em D C kabeh tak los kanggo kowe G/B kowe sing tak sayang Am D jebul kowe malah ngilang.. G D/F# ora kiro-kiro.. Em D C atiku mbok gawe loro G/B ning ngarep moto Am D kowe mlaku ro wong liyo.. Int. C G/B Am D G D/F# cerito wingi.. Em D C durung iso tak lereni G/B kebacut jeru Am D kowe neng njero atiku.. G D/F# masio loro.. Em D C nanging aku iso opo G/B wis akeh cerito Am D sing ketoto njero dodo.. C B Em ning taman kilisuci G C kowe ngucap janji D G jare sehidup semati.. Reff : C D G opo kowe lali.. C D G Gusti kang anyekseni.. C D piye nasibku Bm Em sing wis kadung percoyo.. F D bakal saklawase.. urip karo kowe.. C D G tulung mbok sadaro.. C D G tekaku mbok anggep opo.. C D Bm ora ono bedane wit gedang Em karo kowe.. Am F nduwe jantung ning ra nduwe ati.. D (Gm) kowe tego.. Musik : Gm F D# Dm Cm Bb D.. G D/F# cerito wingi.. Em D C durung iso tak lereni G/B kebacut jeru Am D kowe neng njero atiku.. G D/F# masio loro.. Em D C nanging aku iso opo G/B wis akeh cerito Am D sing ketoto njero dodo.. C B Em ning taman kilisuci G C kowe ngucap janji D G Gsus4 jare sehidup semati.. Reff : C D G opo kowe lali.. C D G Gusti kang anyekseni.. C D piye nasibku Bm Em sing wis kadung percoyo.. F D bakal saklawase.. urip karo kowe.. C D G tulung mbok sadaro.. C D G tekaku mbok anggep opo.. C D Bm ora ono bedane wit gedang Em karo kowe.. Am F nduwe jantung ning ra nduwe ati.. D G Gsus4 G kowe tego..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gemah Ripah mudah, kunci gitar Gemah Ripah, chord lagu Gemah Ripah - Wit Gedang Dasar , chord dasar Gemah Ripah - Wit Gedang Dasar , chordtela Gemah Ripah - Wit Gedang Dasar , lirik lagu Gemah Ripah - Wit Gedang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gemah Ripah di youtube: https://youtube.com/watch?v=Dv9ZIZNPBmY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gemah Ripah

Chord Lagu Lainnya

×