Open Nav

GAVIN - Madiun Matur Suwun Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
                Capo ♪ fret 5

Intro : F..G..Em E Am..
        F..Fm..C..

 C
ora kurang suwe
         F
aku mlangkah neng kutomu..
G
 ngitung esemmu seng mung
C
kanggo aku..
Am Dm
 sak iki aku bingung nggoleki..
G C F G
 esem manismu kui..

Em F
 angenku kebak kenangan..
G C
 kroso tenan batin seng tak roso..
Am
 tak jaluk tulong sak iki
Dm
kowe neng ngendi..
G C
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          F Fm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        C
 dadi kenangan..
                     A
 seng njejek ning njero dodo
               Dm
 nganti aku ra percoyo..
       G
 iki dalan crito..
                  C C7
 seng kudu tak tompo..

        F G
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Em E
 sampun paring cerito tresno
              Am
 senajan mung sak kedep moto..
     Dm F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm G
 ceritamu tak tompo..
       F G C
 aku iklas koe nggawe aku loro..

Musik : Em..F..Em..C..
        Am A Dm..G..C..
        F..Fm..C..Am..
        Dm..G..

Em F
 angenku kebak kenangan..
G C
 kroso tenan batin seng tak roso..
Am
 tak jaluk tulong sak iki
Dm
kowe neng ngendi..
G C
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          F Fm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        C
 dadi kenangan..
                     A
 seng njejek ning njero dodo
               Dm
 nganti aku ra percoyo..
       G
 iki dalan crito..
                  C C7
 seng kudu tak tompo..

        F G
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Em E
 sampun paring cerito tresno
              Am
 senajan mung sak kedep moto..
     Dm F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm G
 ceritamu tak tompo.. huwo ooo..

          F Fm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        C
 dadi kenangan..
                     A
 seng njejek ning njero dodo
               Dm
 nganti aku ra percoyo..
       G
 iki dalan crito..
                  C C7
 seng kudu tak tompo..

        F G
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Em E
 sampun paring cerito tresno
              Am
 senajan mung sak kedep moto..
     Dm F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm G
 ceritamu tak tompo..
       F G C
 aku iklas koe nggawe aku loro..

     Dm F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm G
 ceritamu tak tompo..
          Dm
 aku mung biso ndungo
   G C
 marang Sing Kuoso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..C..Am A Dm..
        Bb..Bbm..F..

 F
ora kurang suwe
         Bb
aku mlangkah neng kutomu..
C
 ngitung esemmu seng mung
F
kanggo aku..
Dm Gm
 sak iki aku bingung nggoleki..
C F Bb C
 esem manismu kui..

Am Bb
 angenku kebak kenangan..
C F
 kroso tenan batin seng tak roso..
Dm
 tak jaluk tulong sak iki
Gm
kowe neng ngendi..
C F
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          Bb Bbm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        F
 dadi kenangan..
                     D
 seng njejek ning njero dodo
               Gm
 nganti aku ra percoyo..
       C
 iki dalan crito..
                  F F7
 seng kudu tak tompo..

        Bb C
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Am A
 sampun paring cerito tresno
              Dm
 senajan mung sak kedep moto..
     Gm Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm C
 ceritamu tak tompo..
       Bb C F
 aku iklas koe nggawe aku loro..

Musik : Am..Bb..Am..F..
        Dm D Gm..C..F..
        Bb..Bbm..F..Dm..
        Gm..C..

Am Bb
 angenku kebak kenangan..
C F
 kroso tenan batin seng tak roso..
Dm
 tak jaluk tulong sak iki
Gm
kowe neng ngendi..
C F
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          Bb Bbm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        F
 dadi kenangan..
                     D
 seng njejek ning njero dodo
               Gm
 nganti aku ra percoyo..
       C
 iki dalan crito..
                  F F7
 seng kudu tak tompo..

        Bb C
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Am A
 sampun paring cerito tresno
              Dm
 senajan mung sak kedep moto..
     Gm Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm C
 ceritamu tak tompo.. huwo ooo..

          Bb Bbm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        F
 dadi kenangan..
                     D
 seng njejek ning njero dodo
               Gm
 nganti aku ra percoyo..
       C
 iki dalan crito..
                  F F7
 seng kudu tak tompo..

        Bb C
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Am A
 sampun paring cerito tresno
              Dm
 senajan mung sak kedep moto..
     Gm Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm C
 ceritamu tak tompo..
       Bb C F
 aku iklas koe nggawe aku loro..

     Gm Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm C
 ceritamu tak tompo..
          Gm
 aku mung biso ndungo
   C F
 marang Sing Kuoso..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GAVIN mudah, kunci gitar GAVIN, chord lagu GAVIN - Madiun Matur Suwun Dasar , chord dasar GAVIN - Madiun Matur Suwun Dasar , chordtela GAVIN - Madiun Matur Suwun Dasar , lirik lagu GAVIN - Madiun Matur Suwun Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GAVIN di youtube: https://youtube.com/watch?v=J6al9eJ2NGI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari GAVIN

Chord Lagu Lainnya

×