Open Nav

Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Capo fret 2

Intro : F Fm C Am
Dm G C G

[cowok]
C
ma..turnuwun..
F Fm C
 sampun ngancani uripku..
Dm G          
 senajan aku durung
    Em Am
iso nenani kowe..
   Dm G C G
mergo durung ono rejekine..

[cewek]
  C
sepurane kang mas..
F Fm C
 aku milih ninggal lungo..
Dm G
 mergo wong tuaku
      Em Am
milih sing luwih mulyo..
  Dm G C
tekan semene aku tinggalno..

[cewek]
Am Em
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  F G C
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Am Em
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 F G C C7
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              F Fm C
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Am Dm G C 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   F Fm C Am
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Dm G
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               C
 kowe sing gemati..

Int. F G

[cewek]
  C
sepurane kang mas..
F Fm C
 aku milih ninggal lungo..
Dm G
 mergo wong tuaku
      Em Am
milih sing luwih mulyo..
  Dm G C
tekan semene aku tinggalno..

Musik : F Fm C Am
Dm G C..

[cewek]
Am Em
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  F G C
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Am Em
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 F G C
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              F Fm C
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Am Dm G C 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   F Fm C Am
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Dm G
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               C G
 kowe sing gemati..

[duet]
C
cukup semene..
F Fm C
 awakdewe bubar wae..
Dm G
 mergo tresno iki
    Em Am
ra iso diteruske..
 Dm G C
aku kowe.. dudu jodone..
 Dm G C
aku kowe.. dudu.. jodone..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G Gm D Bm
Em A D A

[cowok]
D
ma..turnuwun..
G Gm D
 sampun ngancani uripku..
Em A          
 senajan aku durung
    F#m Bm
iso nenani kowe..
   Em A D A
mergo durung ono rejekine..

[cewek]
  D
sepurane kang mas..
G Gm D
 aku milih ninggal lungo..
Em A
 mergo wong tuaku
      F#m Bm
milih sing luwih mulyo..
  Em A D
tekan semene aku tinggalno..

[cewek]
Bm F#m
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  G A D
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Bm F#m
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 G A D D7
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              G Gm D
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Bm Em A D 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   G Gm D Bm
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Em A
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               D
 kowe sing gemati..

Int. G A

[cewek]
  D
sepurane kang mas..
G Gm D
 aku milih ninggal lungo..
Em A
 mergo wong tuaku
      F#m Bm
milih sing luwih mulyo..
  Em A D
tekan semene aku tinggalno..

Musik : G Gm D Bm
Em A D..

[cewek]
Bm F#m
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  G A D
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Bm F#m
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 G A D
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              G Gm D
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Bm Em A D 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   G Gm D Bm
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Em A
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               D A
 kowe sing gemati..

[duet]
D
cukup semene..
G Gm D
 awakdewe bubar wae..
Em A
 mergo tresno iki
    F#m Bm
ra iso diteruske..
 Em A D
aku kowe.. dudu jodone..
 Em A D
aku kowe.. dudu.. jodone..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Galih Rangga mudah, kunci gitar Galih Rangga, chord lagu Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi Dasar , chord dasar Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi Dasar , chordtela Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi Dasar , lirik lagu Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Galih Rangga di youtube: https://youtube.com/watch?v=Qk1yvuKAbqU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Galih Rangga

Chord Lagu Lainnya

×