Open Nav

Gafarock - Wengi Iki Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
        

Intro : C Dm G C.. C F C Wengi iki pengen karo kowe F G C Nyawang bulan lengkap sak lintange Dm G C Pating kerlip mengkono endahe.. -G C F C Wengi iki tak tunggu neng kene F G C Janjimu mbiyen bakal teko mrene Dm G C Wes meh isuk kok raono kabare.. [Reff:] F G C Aku kangen kowe, kangen tenan Dm G C Pengen ketemu kowe, ra iso nahan C7 F G Am Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji G C Kok raono warto, atiku nelongso.. C F C Ali ali uwes tak siapne F G C Niat iki serius njaluk kowe Dm G C Saiki kok malah burem dadine.. [Reff:] C7 C F G C Aku kangen kowe, kangen tenan Dm G C Pengen ketemu kowe, ra iso nahan C7 F G Am Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji G C Kok raono warto, atiku nelongso.. Musik : F G C F Dm G C C7 F G Am G C C7 [Reff:] F G C Aku kangen kowe, kangen tenan Dm G C Pengen ketemu kowe, ra iso nahan C7 F G Am Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji G C Kok raono warto, atiku nelongso.. Dm G C Kok raono warto ooo atiku nelongso.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F Gm C F.. F Bb F Wengi iki pengen karo kowe Bb C F/A Nyawang bulan lengkap sak lintange Gm C F Pating kerlip mengkono endahe.. -C F Bb F/A Wengi iki tak tunggu neng kene Bb C F Janjimu mbiyen bakal teko mrene Gm C F Wes meh isuk kok raono kabare.. [Reff:] Bb C F Aku kangen kowe, kangen tenan Gm C F Pengen ketemu kowe, ra iso nahan F7 Bb C Dm Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji C F Kok raono warto, atiku nelongso.. F Bb F/A Ali ali uwes tak siapne Bb C F Niat iki serius njaluk kowe Gm C F Saiki kok malah burem dadine.. [Reff:] F7 F Bb C F Aku kangen kowe, kangen tenan Gm C F Pengen ketemu kowe, ra iso nahan F7 Bb C Dm Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji C F Kok raono warto, atiku nelongso.. Musik : Bb C F Bb Gm C F F7 Bb C Dm C..F F7 [Reff:] Bb C F Aku kangen kowe, kangen tenan Gm C F Pengen ketemu kowe, ra iso nahan F7 Bb C Dm Lan aku percoyo kowe bakal nembung janji C F Kok raono warto, atiku nelongso.. Gm C F Kok raono warto ooo atiku nelongso..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gafarock mudah, kunci gitar Gafarock, chord lagu Gafarock - Wengi Iki Dasar , chord dasar Gafarock - Wengi Iki Dasar , chordtela Gafarock - Wengi Iki Dasar , lirik lagu Gafarock - Wengi Iki Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gafarock di youtube: https://youtube.com/watch?v=hCGg5i_1fm4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gafarock

Chord Lagu Lainnya

×