Open Nav

Gafarock - Jaman Isih Cilik Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
        

Intro : Am.... Dm Am F E Am jaman aku isih cilik Dm G C aku isih sregep budhal ngaji Dm saben ono adzan Am tinggalno dolanan F E langsung prit budhal sembahyang.. Am saiki aku wes gedhe Dm G C rasane malah ilang dalane Dm ono adzan headsetan Am masjid namung lewatan F E Am banyu wudhu wes ra tau kecipratan.. Dm sebenere aku isin Am yen nyawang wong podo sholat F batin karep rogo ra kuat E awak koyo dibreki jagad.. Reff : F G C duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Dm Am dereng saged madep lan ngaulo.. Dm saestu awak iki olo E mbalelo marang ingkang Kuoso.. F G C duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Dm resikaken iman kang kependem Am kathahe duso.. Dm najan abot tapi pingin tobat E Am jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Int. Dm Am F E Am lagi ngumpul konco konco Dm G C wayah sholat podo ra rumongso Dm sebenere ngerti Am wajib sholat ra lali F E nanging wedi diomong sok suci.. Am kadang ono konco nggenah Dm G C ngelengno wayahe neng mushola Dm epok-epok ra krungu Am malah macak turu F E Am tenanan ati iki uwis koyo watu.. Dm sebenere aku ngerti Am sikso neroko bakal dadi F nanging kenopo atiku buto E teyengen ireng kakehen duso.. Reff : F G C duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Dm Am dereng saged madep lan ngaulo.. Dm saestu awak iki olo E mbalelo marang ingkang Kuoso.. F G C duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Dm resikaken iman kang kependem Am kathahe duso.. Dm najan abot tapi pingin tobat E Am jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Musik : Dm Em ra gelem tobat.. B E ra wedi akhirat.. Reff : F G C duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Dm Am dereng saged madep lan ngaulo.. Dm saestu awak iki olo E mbalelo marang ingkang Kuoso.. F G C duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Dm resikaken iman kang kependem Am kathahe duso.. Dm najan abot tapi pingin tobat E Am jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Outro : Am pancen maksiat.. Am ra gelem tobat.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Gm.... Cm Gm D# D Gm jaman aku isih cilik Cm F Bb aku isih sregep budhal ngaji Cm saben ono adzan Gm tinggalno dolanan D# D langsung prit budhal sembahyang.. Gm saiki aku wes gedhe Cm F Bb rasane malah ilang dalane Cm ono adzan headsetan Gm masjid namung lewatan D# D Gm banyu wudhu wes ra tau kecipratan.. Cm sebenere aku isin Gm yen nyawang wong podo sholat D# batin karep rogo ra kuat D awak koyo dibreki jagad.. Reff : D# F Bb duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Cm Gm dereng saged madep lan ngaulo.. Cm saestu awak iki olo D mbalelo marang ingkang Kuoso.. D# F Bb duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Cm resikaken iman kang kependem Gm kathahe duso.. Cm najan abot tapi pingin tobat D Gm jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Int. Cm Gm D# D Gm lagi ngumpul konco konco Cm F Bb wayah sholat podo ra rumongso Cm sebenere ngerti Gm wajib sholat ra lali D# D nanging wedi diomong sok suci.. Gm kadang ono konco nggenah Cm F Bb ngelengno wayahe neng mushola Cm epok-epok ra krungu Gm malah macak turu D# D Gm tenanan ati iki uwis koyo watu.. Cm sebenere aku ngerti Gm sikso neroko bakal dadi D# nanging kenopo atiku buto D teyengen ireng kakehen duso.. Reff : D# F Bb duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Cm Gm dereng saged madep lan ngaulo.. Cm saestu awak iki olo D mbalelo marang ingkang Kuoso.. D# F Bb duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Cm resikaken iman kang kependem Gm kathahe duso.. Cm najan abot tapi pingin tobat D Gm jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Musik : Cm Dm ra gelem tobat.. A D ra wedi akhirat.. Reff : D# F Bb duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Cm Gm dereng saged madep lan ngaulo.. Cm saestu awak iki olo D mbalelo marang ingkang Kuoso.. D# F Bb duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Cm resikaken iman kang kependem Gm kathahe duso.. Cm najan abot tapi pingin tobat D Gm jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Outro : Gm pancen maksiat.. Gm ra gelem tobat..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gafarock mudah, kunci gitar Gafarock, chord lagu Gafarock - Jaman Isih Cilik Dasar , chord dasar Gafarock - Jaman Isih Cilik Dasar , chordtela Gafarock - Jaman Isih Cilik Dasar , lirik lagu Gafarock - Jaman Isih Cilik Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gafarock di youtube: https://youtube.com/watch?v=zleUxkAcFj4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gafarock

Chord Lagu Lainnya

×