Open Nav

Gacobrush - Mlaku Saklawase Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo fret 2

Intro : C Am Dm G
E Am Dm..G..

C
ning jero ati iki
   Am
sliramu sing biso..
        Dm
nglerem atiku
       G
nganti tekan saiki..

    C
panggon ati
              Am
wis ono panah tresnamu..
     Dm
usahamu sing gedhe
      G
iso bebarengan..
             C Am F G
mlaku saklawase..

Reff :
   C Am Dm G
 kowe.. sing tak tresnani..
         Em Am
 ojo nganti mblenjani
           F G
 kowe sing tak.. arepke..

   C Am Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
             Em Am
 tresno sing di..jogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G       (C)
 nyowo kito sedoyo..

Musik : C..F..Dm..G..
        F G C..Dm..G..

C
ning jero ati iki
   Am
sliramu sing biso..
        Dm
nglerem atiku
       G
nganti tekan saiki..

    C
panggon ati
              Am
wis ono panah tresnamu..
     Dm
usahamu sing gedhe
      G
iso bebarengan..
             C Am F G
mlaku saklawase..

Reff :
   C Am Dm G
 kowe.. sing tak tresnani..
         Em Am
 ojo nganti mblenjani
           F G
 kowe sing tak.. arepke..

   C Am Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
             Em Am
 tresno sing di..jogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G C 
 nyowo kito sedoyo..

   C Am Dm G
 kowe.. sing tak tresnani..
         Em Am
 ojo nganti mblenjani
           F G
 kowe sing tak.. arepke..

   C Am Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
             Em Am
 tresno sing di..jogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G C Am F
 nyowo kito sedoyo..
       G C Am F
 nyowo kito sedoyo..
       G C
 nyowo kito sedoyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D Bm Em A
F# Bm Em..A..

D
ning jero ati iki
   Bm
sliramu sing biso..
        Em
nglerem atiku
       A
nganti tekan saiki..

    D
panggon ati
              Bm
wis ono panah tresnamu..
     Em
usahamu sing gedhe
      A
iso bebarengan..
             D Bm G A
mlaku saklawase..

Reff :
   D Bm Em A
 kowe.. sing tak tresnani..
         F#m Bm
 ojo nganti mblenjani
           G A
 kowe sing tak.. arepke..

   D Bm Em A
 mugo.. tekan tuwo..
             F#m Bm
 tresno sing di..jogo
            G
 ngantos Gusti mendhet
       A       (D)
 nyowo kito sedoyo..

Musik : D..G..Em..A..
        G A D..Em..A..

D
ning jero ati iki
   Bm
sliramu sing biso..
        Em
nglerem atiku
       A
nganti tekan saiki..

    D
panggon ati
              Bm
wis ono panah tresnamu..
     Em
usahamu sing gedhe
      A
iso bebarengan..
             D Bm G A
mlaku saklawase..

Reff :
   D Bm Em A
 kowe.. sing tak tresnani..
         F#m Bm
 ojo nganti mblenjani
           G A
 kowe sing tak.. arepke..

   D Bm Em A
 mugo.. tekan tuwo..
             F#m Bm
 tresno sing di..jogo
            G
 ngantos Gusti mendhet
       A       (D)
 nyowo kito sedoyo..

   D Bm Em A
 kowe.. sing tak tresnani..
         F#m Bm
 ojo nganti mblenjani
           G A
 kowe sing tak.. arepke..

   D Bm Em A
 mugo.. tekan tuwo..
             F#m Bm
 tresno sing di..jogo
            G
 ngantos Gusti mendhet
       A D Bm G
 nyowo kito sedoyo..
       A D Bm G
 nyowo kito sedoyo..
       A D
 nyowo kito sedoyo..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gacobrush mudah, kunci gitar Gacobrush, chord lagu Gacobrush - Mlaku Saklawase Dasar , chord dasar Gacobrush - Mlaku Saklawase Dasar , chordtela Gacobrush - Mlaku Saklawase Dasar , lirik lagu Gacobrush - Mlaku Saklawase Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gacobrush di youtube: https://youtube.com/watch?v=uZBpxtYkeVE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Gacobrush

Chord Lagu Lainnya

×