menu

Fire Amanda - Gulu Pedot Chord Gitar dan Lirik

Fire Amanda Fire Amanda 80 views
Transpose Font
Intro : Am..Dm..Dm..Am
        Am..Dm..Dm..Am

       Am
dudu watu yen sih diarani pasir
        Am                     Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
       Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
        G                  Am
kelisik’an koyo kelangan pikir..

        Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
      Am                Dm
disigari diporot dadi pitu
       Dm
sabendino aku ra biso turu
          G               Am
kangen ndiko mung ora kewetu..

Int. Am..Dm..Dm..Am
     Am..Dm..Dm..Am

Reff : 
        G
 aring aring bakar gedhang nganggo geni
          Am
 sampek gering awakku iki mikiri
           G
 gedhang rojo sak tundhun
 dipangan codhot
           Dm                    Am
 timbang wurung aluwung guluku pedot..

           G
 godhong sawi diurap karo kelopo
      Am
 ati iki asline mung kanggo ndiko
           G
 gedhang rojo sak tundhun dipereteli
           Dm                    Am
 yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Musik : Am.....
        Am..Dm..Dm..Am
        Am..Dm..Dm..Am

       Am
dudu watu yen sih diarani pasir
        Am                     Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
       Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
        G                  Am
kelisik’an koyo kelangan pikir..

        Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
      Am                Dm
disigari diporot dadi pitu
       Dm
sabendino aku ra biso turu
          G               Am
kangen ndiko mung ora kewetu..

Int. Am..Dm..Dm..Am
     Am..Dm..Dm..Am

Reff : 
        G
 aring aring bakar gedhang nganggo geni
          Am
 sampek gering awakku iki mikiri
           G
 gedhang rojo sak tundhun
 dipangan codhot
           Dm                    Am
 timbang wurung aluwung guluku pedot..

           G
 godhong sawi diurap karo kelopo
      Am
 ati iki asline mung kanggo ndiko
           G
 gedhang rojo sak tundhun dipereteli
           Dm                   Am
 yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Outro :
Dm Am         Dm                    Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Dm Am         Dm                    Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Dm Am         Dm                    Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Fire Amanda

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×