Open Nav

Fire Amanda - Gulu Pedot Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : Am..Dm..Dm..Am Am..Dm..Dm..Am Am dudu watu yen sih diarani pasir Am Dm watu kambang keri ono ning pinggir Dm lagi ketemu aku wis kroso naksir G Am kelisik’an koyo kelangan pikir.. Am wit kelopo kuwi jenenge gelugu Am Dm disigari diporot dadi pitu Dm sabendino aku ra biso turu G Am kangen ndiko mung ora kewetu.. Int. Am..Dm..Dm..Am Am..Dm..Dm..Am Reff : G aring aring bakar gedhang nganggo geni Am sampek gering awakku iki mikiri G gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot Dm Am timbang wurung aluwung guluku pedot.. G godhong sawi diurap karo kelopo Am ati iki asline mung kanggo ndiko G gedhang rojo sak tundhun dipereteli Dm Am yen ra percoyo bedhahen dhodho iki.. Musik : Am..... Am..Dm..Dm..Am Am..Dm..Dm..Am Am dudu watu yen sih diarani pasir Am Dm watu kambang keri ono ning pinggir Dm lagi ketemu aku wis kroso naksir G Am kelisik’an koyo kelangan pikir.. Am wit kelopo kuwi jenenge gelugu Am Dm disigari diporot dadi pitu Dm sabendino aku ra biso turu G Am kangen ndiko mung ora kewetu.. Int. Am..Dm..Dm..Am Am..Dm..Dm..Am Reff : G aring aring bakar gedhang nganggo geni Am sampek gering awakku iki mikiri G gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot Dm Am timbang wurung aluwung guluku pedot.. G godhong sawi diurap karo kelopo Am ati iki asline mung kanggo ndiko G gedhang rojo sak tundhun dipereteli Dm Am yen ra percoyo bedhahen dhodho iki.. Outro : Dm Am Dm Am yen ra percoyo bedhahen dhodho iki.. Dm Am Dm Am yen ra percoyo bedhahen dhodho iki.. Dm Am Dm Am yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fire Amanda mudah, kunci gitar Fire Amanda, chord lagu Fire Amanda - Gulu Pedot Dasar , chord dasar Fire Amanda - Gulu Pedot Dasar , chordtela Fire Amanda - Gulu Pedot Dasar , lirik lagu Fire Amanda - Gulu Pedot Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fire Amanda di youtube: https://youtube.com/watch?v=emW_GwT7qcg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Fire Amanda

Chord Lagu Lainnya

×