Open Nav

Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Chord Gitar dan Lirik Lagu

42 views
                

Intro : C Em F G.. C Em Gusti.. kulo paringi dalanmu.. A Dm sadar kulo yen wong ra ndue.. F G sing ra ndue opo opo.. Em Am kulo mboten sinten sinten.. Dm kulo sadar.. G C kersane ingkang kulo pamit mawon.. C Em opo.. yo kowe ora rumongso.. A Dm yen kowe ngenyek urip kulo.. F G wis ra sah di eling eling.. Em Am lalekno yen ngene carane Dm lungo o sing adoh.. G C ati iki tenan uwes lilo.. Int. Dm G C.. F yen we ra gelem lungo G Em Am aku sing bakal ngadoh.. saiki.. Dm uwis kadong loro ati G mergo kowe sing njalari.. F G sadar ku wong ra ndue.. Em Am kowe kuwi wong ndue Dm we gawe tatune ati G sing tak terimo.. C aku iklas wae.. Reff : F G opo yo ra rumongso.. yen omonganmu.. Em Am gawe gelone ati.. sing tak trimo.. Dm G kowe kebacut.. yen ngono caramu.. C C7 aku pamit wae.. F G aku yo sadar diri.. tapi ra ngono.. Em Am caramu kuwi.. ngelarani ati.. Dm G aku wong ra ndue.. kowe wong ndue.. C Gusti kulo sadar.. Musik : C Em F G C Bb F Em Am F G C.. F G sadar ku wong ra ndue.. Em Am kowe kuwi wong ndue.. Dm we gawe tatune ati G sing tak terimo.. C aku iklas wae.. Reff : F G opo yo ra rumongso.. yen omonganmu.. Em Am gawe gelone ati.. sing tak trimo.. Dm G kowe kebacut.. yen ngono caramu.. C C7 aku pamit wae.. F G aku yo sadar diri.. tapi ra ngono.. Em Am caramu kuwi.. ngelarani ati.. Dm G aku wong ra ndue.. kowe wong ndue.. C G Gusti kulo sadar.. C Gusti kulo sadar.. Outro : C [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Bb Dm D# F.. Bb Dm Gusti.. kulo paringi dalanmu.. G Cm sadar kulo yen wong ra ndue.. D# F sing ra ndue opo opo.. Dm Dm kulo mboten sinten sinten.. Cm kulo sadar.. F Bb kersane ingkang kulo pamit mawon.. Bb Dm opo.. yo kowe ora rumongso.. G Cm yen kowe ngenyek urip kulo.. D# F wis ra sah di eling eling.. Dm Dm lalekno yen ngene carane Cm lungo o sing adoh.. F Bb ati iki tenan uwes lilo.. Int. Cm F Bb... D# yen we ra gelem lungo F Dm Dm aku sing bakal ngadoh.. saiki.. Cm uwis kadong loro ati F mergo kowe sing njalari.. D# F sadar ku wong ra ndue.. Dm Dm kowe kuwi wong ndue Cm we gawe tatune ati F sing tak terimo.. Bb aku iklas wae.. Reff : D# F opo yo ra rumongso.. yen omonganmu.. Dm Dm gawe gelone ati.. sing tak trimo.. Cm F kowe kebacut.. yen ngono caramu.. Bb Bb7 aku pamit wae.. D# F aku yo sadar diri.. tapi ra ngono.. Dm Dm caramu kuwi.. ngelarani ati.. Cm F aku wong ra ndue.. kowe wong ndue.. Bb Gusti kulo sadar.. Musik : Bb Dm D# F Bb G# D# Dm Dm D# F Bb.. D# F sadar ku wong ra ndue.. Dm Dm kowe kuwi wong ndue.. Cm we gawe tatune ati F sing tak terimo.. Bb aku iklas wae.. Reff : D# F opo yo ra rumongso.. yen omonganmu.. Dm Dm gawe gelone ati.. sing tak trimo.. Cm F kowe kebacut.. yen ngono caramu.. Bb Bb7 aku pamit wae.. D# F aku yo sadar diri.. tapi ra ngono.. Dm Dm caramu kuwi.. ngelarani ati.. Cm F aku wong ra ndue.. kowe wong ndue.. Bb F Gusti kulo sadar.. Bb Gusti kulo sadar.. Outro : Bb


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fira Azahra mudah, kunci gitar Fira Azahra, chord lagu Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Dasar , chord dasar Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Dasar , chordtela Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Dasar , lirik lagu Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fira Azahra di youtube: https://youtube.com/watch?v=GWVSw6tbD9Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Fira Azahra

Chord Lagu Lainnya

×