Open Nav

Fendik feat. The Rosta Reborn - Sanes Kulo Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
        Capo ♪ fret 4

Intro : C Em F G
C Em F G..

C Em
nelongso ati.. amergo kelangan..
F G
soyo tambah jeru.. iseh kelingan..
C Em
sing tak karepne.. biso bebrayan..
F G
nanging nyatane.. bubrah katresnan..
 
F G Em A
ora tak kiro.. kowe medot tresno..
    Dm G C
jaremu biyen.. ora bakal lungo..
F G Em A
nanging saiki.. dalane wes bedo..
  Dm G C
kowe mileh gandeng karo wong liyo..

Int. F G C..

Reff :
    F G
 yo wes kudu tak iklasne..
   C G/B Am
 nadyan nangis ning njero batin..
   Dm G
 kabeh sing wes tak perjuangne..
        C
 ra ono artine..

    F G
 yo wes kudu tak lalekne..
   C G/B Am
 kabeh crito aku karo kowe..
  Dm
 aku ikhlas senadyan loro..
       G
 mergo mburine..
          G C G
 sing nyanding sanes kulo..

Musik : C Em F G
C Em F G..

C Em
nelongso ati.. amergo kelangan..
F G
soyo tambah jeru.. iseh kelingan..
C Em
sing tak karepne.. biso bebrayan..
F G
nanging nyatane.. bubrah katresnan..
 
F G Em A
ora tak kiro.. kowe medot tresno..
    Dm G C
jaremu biyen.. ora bakal lungo..
F G Em A
nanging saiki.. dalane wes bedo..
  Dm G C
kowe mileh gandeng karo wong liyo..

Int. F G C..

Reff :
    F G
 yo wes kudu tak iklasne..
   C G/B Am
 nadyan nangis ning njero batin..
   Dm G
 kabeh sing wes tak perjuangne..
        C
 ra ono artine..

    F G
 yo wes kudu tak lalekne..
   C G/B Am
 kabeh crito aku karo kowe..
  Dm
 aku ikhlas senadyan loro..
       G
 mergo mburine..
          G C 
 sing nyanding sanes kulo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E G#m A B
E G#m A B..

E G#m
nelongso ati.. amergo kelangan..
A B
soyo tambah jeru.. iseh kelingan..
E G#m
sing tak karepne.. biso bebrayan..
A B
nanging nyatane.. bubrah katresnan..
 
A B G#m C#
ora tak kiro.. kowe medot tresno..
    F#m B E
jaremu biyen.. ora bakal lungo..
A B G#m C#
nanging saiki.. dalane wes bedo..
  F#m B E
kowe mileh gandeng karo wong liyo..

Int. A B E..

Reff :
    A B
 yo wes kudu tak iklasne..
   E B/D# C#m
 nadyan nangis ning njero batin..
   F#m B
 kabeh sing wes tak perjuangne..
        E
 ra ono artine..

    A B
 yo wes kudu tak lalekne..
   E B/D# C#m
 kabeh crito aku karo kowe..
  F#m
 aku ikhlas senadyan loro..
       B
 mergo mburine..
          B E B
 sing nyanding sanes kulo..

Musik : E G#m A B
E G#m A B..

E G#m
nelongso ati.. amergo kelangan..
A B
soyo tambah jeru.. iseh kelingan..
E G#m
sing tak karepne.. biso bebrayan..
A B
nanging nyatane.. bubrah katresnan..
 
A B G#m C#
ora tak kiro.. kowe medot tresno..
    F#m B E
jaremu biyen.. ora bakal lungo..
A B G#m C#
nanging saiki.. dalane wes bedo..
  F#m B E
kowe mileh gandeng karo wong liyo..

Int. A B E..

Reff :
    A B
 yo wes kudu tak iklasne..
   E B/D# C#m
 nadyan nangis ning njero batin..
   F#m B
 kabeh sing wes tak perjuangne..
        E
 ra ono artine..

    A B
 yo wes kudu tak lalekne..
   E B/D# C#m
 kabeh crito aku karo kowe..
  F#m
 aku ikhlas senadyan loro..
       B
 mergo mburine..
          B E..
 sing nyanding sanes kulo..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fendik mudah, kunci gitar Fendik, chord lagu Fendik feat. The Rosta Reborn - Sanes Kulo Dasar , chord dasar Fendik feat. The Rosta Reborn - Sanes Kulo Dasar , chordtela Fendik feat. The Rosta Reborn - Sanes Kulo Dasar , lirik lagu Fendik feat. The Rosta Reborn - Sanes Kulo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fendik di youtube: https://youtube.com/watch?v=TZzNXIIEw_Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Fendik

Chord Lagu Lainnya

×