menu

Farel Prayoga - Aku Ngamen Chord Gitar dan Lirik

393 views
Transpose Font
Intro : Am Dm G C F Dm E..
        Am Dm G C F Dm E..

Am               Dm
awan.. urip ning ndalan..
G                 C
bengi.. sek golek pangan..
   F                   Dm
ra perduli.. panas lan udan..
       E
supoyo kesok isuk iso sarapan..

Am                Dm
mlaku.. sak paran paran..
G              C
tanpo.. arah tujuan..
     F                  Dm
mung nggolek.. sego sak pulukan..
   E               Am
penting sabendino iso mangan..

Reff :
        Am                 Dm
 aku ngamen.. karo nunut rejeki..
        G                      C
 piro piro o nak ngekei tak tampani..
       F             Dm
 aku kuat ora oleh mengeluh..
       E
 opo maneh pantang yen ngetokke iluh..

        Am                   Dm
 aku ngamen.. karo nggolek rejeki..
              G                        C
 sing penting halal gawe nyambung urip iki..
        F                Dm
 aku ikhlas lan aku kudu tabah..
          E              Am
 sopo ngerti nasibku iso berubah..

Musik : Am Dm G C F Dm E..
        Am Dm G C F Dm E..

Am               Dm
awan.. urip ning ndalan..
G                 C
bengi.. sek golek pangan..
   F                   Dm
ra perduli.. panas lan udan..
       E
supoyo kesok isuk iso sarapan..

Am                Dm
mlaku.. sak paran paran..
G              C
tanpo.. arah tujuan..
     F                  Dm
mung nggolek.. sego sak pulukan..
   E               Am
penting sabendino iso mangan..

Reff :
        Am                 Dm
 aku ngamen.. karo nunut rejeki..
        G                      C
 piro piro o nak ngekei tak tampani..
       F               Dm
 aku kuat.. ora oleh mengeluh..
       E
 opo maneh pantang yen ngetokke iluh..

        Am                   Dm
 aku ngamen.. karo nggolek rejeki..
              G                        C
 sing penting halal gawe nyambung urip iki..
        F                  Dm
 aku ikhlas.. lan aku kudu tabah..
          E
 sopo ngerti nasibku iso berubah..

        Am                 Dm
 aku ngamen.. karo nunut rejeki..
        G                      C
 piro piro o nak ngekei tak tampani..
       F             Dm
 aku kuat ora oleh mengeluh..
       E
 opo maneh pantang yen ngetokke iluh..

        Am                   Dm
 aku ngamen.. karo nggolek rejeki..
              G                        C
 sing penting halal gawe nyambung urip iki..
        F                Dm
 aku ikhlas lan aku kudu tabah..
          E                Am
 sopo ngerti nasibku iso berubah..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Farel Prayoga

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×