Open Nav

Fanny Sabila - Buleud Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : Am..G..F G Am.. Am lain sakali.. G anjeun teh ngulang ngulang deui.. F kasalahan sami E mani neungteuli.. nganyeunyeuri.. Int. Am..G..F..Am.. Am tega tegana.. G teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta F taya puas puas na E luka liku ngagulkeun dusta.. Dm Am lain sabaraneun.. lain dagoaneun.. F G asa buntu.. teu manggih jalan Am keur kasaean.. Int. F G Am.. Am saha nu ridoeun.. G didua keun ditilukeun.. F G Am hate kapanasan awak katirisan.. Am abdi.. rela pasrah G cape kagugulung masalah.. F G Am hate geus karancang.. teu ka ubaran.. Int. F Em G Am F G Am.. Reff : Am menit ieu abdi pamit.. Dm narimakeun cinta nu leungit.. F ngapungkeun rasa nu pait Am E ka luhur langit.. Am abdi rela undur diri Dm ngubur panghareupan nu suci.. F malidkeun rasa kanyeuri Am neunagkeun ati.. #) Dm kajeun asa beurat ngalengkah Am kajeun abdi can boga arah F G-G abdi buleud, buleud, buleud.. Am lepas ti anjeun.. Musik : Am Dm G F G F Am G F G Am.. Reff : Am menit ieu abdi pamit.. Dm narimakeun cinta nu leungit.. F ngapungkeun rasa nu pait Am E ka luhur langit.. Am abdi rela undur diri Dm ngubur panghareupan nu suci.. F malidkeun rasa kanyeuri Am neunagkeun ati.. #) Dm kajeun asa beurat ngalengkah Am kajeun abdi can boga arah F G-G abdi buleud, buleud, buleud.. Am.. lepas ti anjeun.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D#m..C#..B C# D#m.. D#m lain sakali.. C# anjeun teh ngulang ngulang deui.. B kasalahan sami A# mani neungteuli.. nganyeunyeuri.. Int. D#m..C#..B..D#m.. D#m tega tegana.. C# teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta B taya puas puas na A# luka liku ngagulkeun dusta.. G#m D#m lain sabaraneun.. lain dagoaneun.. B C# asa buntu.. teu manggih jalan D#m keur kasaean.. Int. B C# D#m.. D#m saha nu ridoeun.. C# didua keun ditilukeun.. B C# D#m hate kapanasan awak katirisan.. D#m abdi.. rela pasrah C# cape kagugulung masalah.. B C# D#m hate geus karancang.. teu ka ubaran.. Int. B A#m C# D#m B C# D#m.. Reff : D#m menit ieu abdi pamit.. G#m narimakeun cinta nu leungit.. B ngapungkeun rasa nu pait D#m A# ka luhur langit.. D#m abdi rela undur diri G#m ngubur panghareupan nu suci.. B malidkeun rasa kanyeuri D#m neunagkeun ati.. #) G#m kajeun asa beurat ngalengkah D#m kajeun abdi can boga arah B C#-C# abdi buleud, buleud, buleud.. D#m lepas ti anjeun.. Musik : D#m G#m C# B C# B D#m C# B C# D#m.. Reff : D#m menit ieu abdi pamit.. G#m narimakeun cinta nu leungit.. B ngapungkeun rasa nu pait D#m A# ka luhur langit.. D#m abdi rela undur diri G#m ngubur panghareupan nu suci.. B malidkeun rasa kanyeuri D#m neunagkeun ati.. #) G#m kajeun asa beurat ngalengkah D#m kajeun abdi can boga arah B C#-C# abdi buleud, buleud, buleud.. D#m.. lepas ti anjeun..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fanny Sabila mudah, kunci gitar Fanny Sabila, chord lagu Fanny Sabila - Buleud Dasar , chord dasar Fanny Sabila - Buleud Dasar , chordtela Fanny Sabila - Buleud Dasar , lirik lagu Fanny Sabila - Buleud Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fanny Sabila di youtube: https://youtube.com/watch?v=IiGHu3NRvfI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Fanny Sabila

Chord Lagu Lainnya

×