Open Nav

Esa Risty X Arya Galih - Restu Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
                

Intro : C..Am..Dm..G.. C Em wes cukup aku seng rekoso.. F Em kanggo ngentukke restune wong tuamu.. F C aku trenyuh.. nyawang awakmu.. Dm G seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku.. C Em sanganono dungo ben aku iso nompo.. F Em gedhene cubo kanggo neruske tresno.. F C pandhongaku.. saben ndalu.. Dm G mugo ndang iso.. nyanding awakku.. Reff : Am Em bebasane.. adus getih tak lakoni.. F G C E nggo ngentukke koe pepujan ati.. Am Em aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. F G seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. F mugo Gusti ngrestui.. C wong tuamu ngrestui.. F aku tresno awakmu.. G aku tresno awakmu.. C C-Bm nyawiji tresnomu lan tresnoku.. Musik : Am..Em..F G C..C-Bm-G Am..Em..F..G.. C Em sanganono dungo ben aku iso nompo.. F Em gedhene cubo kanggo neruske tresno.. F C pandhongaku.. saben ndalu.. Dm G mugo ndang iso.. nyanding awakku.. Reff : Am Em bebasane.. adus getih tak lakoni.. F G C E nggo ngentukke koe pepujan ati.. Am Em aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. F G seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. Am Em bebasane.. adus getih tak lakoni.. F G C E nggo ngentukke koe pepujan ati.. Am Em aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. F G seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. F mugo Gusti ngrestui.. C wong tuamu ngrestui.. F aku tresno awakmu.. G aku tresno awakmu.. F Em nyawiji tresnomu.. lan.. Am tresno..ku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G..Em..Am..D.. G Bm wes cukup aku seng rekoso.. C Bm kanggo ngentukke restune wong tuamu.. C G aku trenyuh.. nyawang awakmu.. Am D seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku.. G Bm sanganono dungo ben aku iso nompo.. C Bm gedhene cubo kanggo neruske tresno.. C G pandhongaku.. saben ndalu.. Am D mugo ndang iso.. nyanding awakku.. Reff : Em Bm bebasane.. adus getih tak lakoni.. C D G B nggo ngentukke koe pepujan ati.. Em Bm aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. C D seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. C mugo Gusti ngrestui.. G wong tuamu ngrestui.. C aku tresno awakmu.. D aku tresno awakmu.. G G-F#m nyawiji tresnomu lan tresnoku.. Musik : Em..Bm..C D G..G-F#m-D Em..Bm..C..D.. G Bm sanganono dungo ben aku iso nompo.. C Bm gedhene cubo kanggo neruske tresno.. C G pandhongaku.. saben ndalu.. Am D mugo ndang iso.. nyanding awakku.. Reff : Em Bm bebasane.. adus getih tak lakoni.. C D G B nggo ngentukke koe pepujan ati.. Em Bm aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. C D seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. Em Bm bebasane.. adus getih tak lakoni.. C D G B nggo ngentukke koe pepujan ati.. Em Bm aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. C D seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. C mugo Gusti ngrestui.. G wong tuamu ngrestui.. C aku tresno awakmu.. D aku tresno awakmu.. C Bm nyawiji tresnomu.. lan.. Em tresno..ku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Esa Risty X Arya Galih - Restu Dasar , chord dasar Esa Risty X Arya Galih - Restu Dasar , chordtela Esa Risty X Arya Galih - Restu Dasar , lirik lagu Esa Risty X Arya Galih - Restu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=VPf2z7aFwPo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

×