menu

Esa Risty - Tresno Tenanan Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Intro : Am Em F C
        Am Em F..E..

  Am           Em
gemerlap ing wengi..
   F          C
ngademke ati iki..
     Am        Em
roso tresnone ati..
    F          E
nggawe.. ayeme ati..

    Am            Em
padange lintang wengi..
F           C
kroso ning ati..
       Am         Em
tembus ning batin iki..
F                E
ngalahne.. eseme kangmas..

Reff :
     Am         Em
 aku wes tresno tenanan
     F        C
 ojo mok gawe dolanan
    Dm       G              C      E
 atiku mergo aku wes tresno tenanan..

     Am         Em
 aku wes kangen sliramu
   F               C
 kangenku iki mung kanggo riko
   Dm          E          Am
 mugo biso bebarengan selawase..

Musik : Am Em F C
        Dm G C E
        Am Em F C
        Dm E Am..

  Am           Em
gemerlap ing wengi..
   F          C
ngademke ati iki..
     Am        Em
roso tresnone ati..
    F          E
nggawe.. ayeme ati..

    Am            Em
padange lintang wengi..
F           C
kroso ning ati..
       Am         Em
tembus ning batin iki..
F                E
ngalahne.. eseme kangmas..

Reff :
     Am           Em
 aku wes.. tresno tenanan
     F        C
 ojo mok gawe dolanan
    Dm       G              C      E
 atiku mergo aku wes tresno tenanan..

     Am           Em
 aku wes.. kangen sliramu
   F               C
 kangenku iki mung kanggo riko
   Dm          E          Am
 mugo biso bebarengan selawase..

     Am           Em
 aku wes.. tresno tenanan
     F        C
 ojo mok gawe dolanan
    Dm       G              C      E
 atiku mergo aku wes tresno tenanan..

       Am           Em
 a..ku wes.. kangen sliramu
   F               C
 kangenku iki mung kanggo riko
   Dm          E          Am
 mugo biso bebarengan selawase..
   Dm          E          Am
 mugo biso bebarengan selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em Bm C G
        Em Bm C..B..

  Em           Bm
gemerlap ing wengi..
   C          G
ngademke ati iki..
     Em        Bm
roso tresnone ati..
    C          B
nggawe.. ayeme ati..

    Em            Bm
padange lintang wengi..
C           G
kroso ning ati..
       Em         Bm
tembus ning batin iki..
C                B
ngalahne.. eseme kangmas..

Reff :
     Em         Bm
 aku wes tresno tenanan
     C        G
 ojo mok gawe dolanan
    Am       D              G      B
 atiku mergo aku wes tresno tenanan..

     Em         Bm
 aku wes kangen sliramu
   C               G
 kangenku iki mung kanggo riko
   Am          B          Em
 mugo biso bebarengan selawase..

Musik : Em Bm C G
        Am D G B
        Em Bm C G
        Am B Em..

  Em           Bm
gemerlap ing wengi..
   C          G
ngademke ati iki..
     Em        Bm
roso tresnone ati..
    C          B
nggawe.. ayeme ati..

    Em            Bm
padange lintang wengi..
C           G
kroso ning ati..
       Em         Bm
tembus ning batin iki..
C                B
ngalahne.. eseme kangmas..

Reff :
     Em           Bm
 aku wes.. tresno tenanan
     C        G
 ojo mok gawe dolanan
    Am       D              G      B
 atiku mergo aku wes tresno tenanan..

     Em           Bm
 aku wes.. kangen sliramu
   C               G
 kangenku iki mung kanggo riko
   Am          B          Em
 mugo biso bebarengan selawase..

     Em           Bm
 aku wes.. tresno tenanan
     C        G
 ojo mok gawe dolanan
    Am       D              G      B
 atiku mergo aku wes tresno tenanan..

       Em           Bm
 a..ku wes.. kangen sliramu
   C               G
 kangenku iki mung kanggo riko
   Am          B          Em
 mugo biso bebarengan selawase..
   Am          B          Em
 mugo biso bebarengan selawase..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×