Open Nav

Esa Risty - Tembang Asmoro Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : Am..Em..F G Am.. Em..F..G Em Am.. Am Tembang sing tak tulis.. Em amung kanggo kowe.. Dm nembangake bathin.. E tansah pingin nyanding.. Am Adem angin wengi.. Em sing ngeridu ati.. Dm soyo ngilengake.. E Am kangmas.. sing tak tresnani.. Dm Tak suwun kowe.. Am njogo roso iki.. F tetep siji tresno.. E nganti tekaning pati.. Reff : Am Ra ono wong liyo.. A Dm mung kowe.. sing tak sayang Dm tansah tak jogo.. G siji tresnoku.. C E ora bakal ilang.. Am Ra ono wong liyo.. A Dm mung kowe.. gawe tenang.. Dm mugo ning kono.. G jogo tresnomu.. E ojo nganti kurang.. Musik : Am..Em..F G Am..E... Am Adem angin wengi.. Em sing ngeridu ati.. Dm soyo ngilengake.. E Am kangmas.. sing tak tresnani.. Dm Tak suwun kowe.. Am njogo roso iki.. F tetep siji tresno.. E nganti tekaning pati.. Reff : Am Ra ono wong liyo.. A Dm mung kowe.. sing tak sayang Dm tansah tak jogo.. G siji tresnoku.. C E ora bakal ilang.. Am Ra ono wong liyo.. A Dm mung kowe.. gawe tenang.. Dm mugo ning kono.. G jogo tresnomu.. E ojo nganti kurang.. Am Ra ono wong liyo.. A Dm mung kowe.. sing tak sayang Dm tansah tak jogo.. G siji tresnoku.. C E ora bakal ilang.. Am Ra ono wong liyo.. A Dm mung kowe.. gawe tenang.. Dm mugo ning kono.. G jogo tresnomu.. E ojo nganti kurang.. Outro : Am ==ORIGINAL CHORD]] Intro : Dm..Am..Bb C Dm.. Am..Bb..C Am Dm.. Dm Tembang sing tak tulis.. Am amung kanggo kowe.. Gm nembangake bathin.. A tansah pingin nyanding.. Dm Adem angin wengi.. Am sing ngeridu ati.. Gm soyo ngilengake.. A Dm kangmas.. sing tak tresnani.. Gm Tak suwun kowe.. Dm njogo roso iki.. Bb tetep siji tresno.. A nganti tekaning pati.. Reff : Dm Ra ono wong liyo.. D Gm mung kowe.. sing tak sayang Gm tansah tak jogo.. C siji tresnoku.. F A ora bakal ilang.. Dm Ra ono wong liyo.. D Gm mung kowe.. gawe tenang.. Gm mugo ning kono.. C jogo tresnomu.. A ojo nganti kurang.. Musik : Dm..Am..Bb C Dm..A... Dm Adem angin wengi.. Am sing ngeridu ati.. Gm soyo ngilengake.. A Dm kangmas.. sing tak tresnani.. Gm Tak suwun kowe.. Dm njogo roso iki.. Bb tetep siji tresno.. A nganti tekaning pati.. Reff : Dm Ra ono wong liyo.. D Gm mung kowe.. sing tak sayang Gm tansah tak jogo.. C siji tresnoku.. F A ora bakal ilang.. Dm Ra ono wong liyo.. D Gm mung kowe.. gawe tenang.. Gm mugo ning kono.. C jogo tresnomu.. A ojo nganti kurang.. Dm Ra ono wong liyo.. D Gm mung kowe.. sing tak sayang Gm tansah tak jogo.. C siji tresnoku.. F A ora bakal ilang.. Dm Ra ono wong liyo.. D Gm mung kowe.. gawe tenang.. Gm mugo ning kono.. C jogo tresnomu.. A ojo nganti kurang.. Outro : Dm


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Tembang Asmoro Dasar , chord dasar Esa Risty - Tembang Asmoro Dasar , chordtela Esa Risty - Tembang Asmoro Dasar , lirik lagu Esa Risty - Tembang Asmoro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=75UIH6u8Bn0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×