menu

Esa Risty - Sworo Angin Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
Transpose Font
Intro : C..F C
        Dm G C..
        Am Em F C
        Dm F G..

C
opo ra eling..
  F        C
naliko bebarengan..
     Dm        G
sliramu tau janji
                  C  -Bm
ra bakal gawe dolanan..
Am         Em
nanging saikine.. 
        F         C
sliramu mblenjani janji..
  Dm          F         G
lungo tanpo pamit tekan saiki..

C
opo ra kroso..
           F        C
tansah tak batin sliramu..
     Dm         G
ning kene ngenteni
              C    -Bm
lan tansah ndedungo..
Am     Em
mugo.. awakmu..
     F          C
iseh eling janjine..
  Dm        F            G
bakal setyo ra ninggalke aku..

Reff :
 Am          Em
 sworo angin ing wengi
   F              C
 dadi seksi tangisku iki
    F                     C
 ngerasakne wong sing tak tresnani 
          Dm     E
 nganti saiki ning endi..

 Am           Em
 nganti kapan ngenteni
     F                 C
 nganti kapan nyikso kangen iki
  F                C
 opo kudu tak lilo lungamu
          Dm           E     Am
 nadyan kelangan lan loro ati..

Musik : C Em Am Em
        F G C..
        Am Em F C
        Dm F G..

C
opo ra eling..
  F        C
naliko bebarengan..
     Dm        G
sliramu tau janji
                  C  -Bm
ra bakal gawe dolanan..
Am         Em
nanging saikine.. 
        F         C
sliramu mblenjani janji..
  Dm          F         G
lungo tanpo pamit tekan saiki..

C
opo ra kroso..
           F        C
tansah tak batin sliramu..
     Dm         G
ning kene ngenteni
              C    -Bm
lan tansah ndedungo..
Am     Em
mugo.. awakmu..
     F          C
iseh eling janjine..
  Dm        F            G
bakal setyo ra ninggalke aku..

Reff :
 Am          Em
 sworo angin ing wengi
   F          C
 dadi seksi tangisku iki
    F                     C
 ngerasakne wong sing tak tresnani 
          Dm     E
 nganti saiki ning endi..

 Am           Em
 nganti kapan ngenteni
     F                 C
 nganti kapan nyikso kangen iki
  F                C
 opo kudu tak lilo lungamu
          Dm           E     Am
 nadyan kelangan lan loro ati..

 Am          Em
 sworo angin ing wengi
   F          C
 dadi seksi tangisku iki
    F                     C
 ngerasakne wong sing tak tresnani 
          Dm     E
 nganti saiki ning endi..

 Am           Em
 nganti kapan ngenteni
     F                 C
 nganti kapan nyikso kangen iki
  F                C
 opo kudu tak lilo lungamu
          Dm           E
 nadyan kelangan lan loro ati..
     Am
 ho ooo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×