menu

Esa Risty - Sepur Wengi Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 5

Reff :
     C                  G
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   F                 C           G
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          C                       G
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   F      G          Am
 kangen.. ati marang sliramu..

Intro : F E Am..

     Am
rodo rodone wesi.. 
Dm
 ninggalkne kutho iki..
G                      Am
 rerambatan ing tengah wengi..

      Am
lewat dalan kang sepi..
Dm
 koyo ra nduwe wedi..
E                   Am
 lakune sepur wengi iki..

Int. Dm G Dm G C..

Reff :
     C                  G
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   F                 C           G
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          C                       G
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   F      G          Am
 kangen.. ati marang sliramu..

Int. F E Am..

     Am
rodo rodone wesi..
Dm
 ninggalkne kutho iki..
G                      Am
 rerambatan ing tengah wengi..

      Am
lewat dalan kang sepi..
Dm
 koyo ra nduwe wedi..
E                   Am
 lakune sepur wengi iki..

Int. Dm G Dm G C..

Reff :
     C                  G
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   F                 C           G
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          C                       G
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   F      G          Am
 kangen.. ati marang sliramu..

     C                  G
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   F                 C           G
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          C                       G
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   F      G          Am
 kangen.. ati marang sliramu..
   F      G          Am
 kangen.. ati marang sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
     F                  C
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   Bb                F           C
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          F                       C
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   Bb     C          Dm
 kangen.. ati marang sliramu..

Intro : Bb A Dm..

     Dm
rodo rodone wesi.. 
Gm
 ninggalkne kutho iki..
C                      Dm
 rerambatan ing tengah wengi..

      Dm
lewat dalan kang sepi..
Gm
 koyo ra nduwe wedi..
A                   Dm
 lakune sepur wengi iki..

Int. Gm C Gm C F..

Reff :
     F                  C
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   Bb                F           C
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          F                       C
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   Bb     C          Dm
 kangen.. ati marang sliramu..

Int. Bb A Dm..

     Dm
rodo rodone wesi..
Gm
 ninggalkne kutho iki..
C                      Dm
 rerambatan ing tengah wengi..

      Dm
lewat dalan kang sepi..
Gm
 koyo ra nduwe wedi..
A                   Dm
 lakune sepur wengi iki..

Int. Gm C Gm C F..

Reff :
     F                  C
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   Bb                F           C
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          F                       C
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   Bb     C          Dm
 kangen.. ati marang sliramu..

     F                  C
 entenono tekoku.. oh kekasihku..
   Bb                F           C
 roso kangenku.. iki marang sliramu..
          F                       C
 nganti kegowo ning ngimpi.. oh kekasihku..
   Bb     C          Dm
 kangen.. ati marang sliramu..
   Bb     C          Dm
 kangen.. ati marang sliramu..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×