Open Nav

Esa Risty - Sayang Dek'e Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : C..Em..F G C.. C G mbiyen koe tau Am Em ngomong lirih ning kupingku.. F G C jare ora bakalan ngeliyo ati.. F G Em janji tulus ning ati Am Dm ora bakal keganti.. G C mergo kowe sing dadi lintange ati.. C G aku ora bakal lali Am Em kenangan ro kowe.. F G C mergo janji sing kepatri.. C G kabeh penjalukmu Am Em ora tau tak semoyo.. F G C nanging nyatane kowe sing suloyo.. Int. F G C.. Am Em aku wis iso sabar F C nompo sak kabehe kahanan iki Am Em nanging aku ra biso F G yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : Am Em padange sinar rembulan F C soyo suwe soyo kelingan Dm E kelingan.. kowe sing tak sayang.. Am Em tumetes eluh ono pipiku F C yen kelingan kabeh janji janjimu Dm E duh Gusti.. aku kudu piye.. Am aku sayang karo dek'e.. Musik : Am Em F C Dm..E.. Am Em F C Dm..E.. Am Em aku wis iso sabar F C nompo sak kabehe kahanan iki Am Em nanging aku ra biso F G yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : Am Em padange sinar rembulan F C soyo suwe soyo kelingan Dm E kelingan.. kowe sing tak sayang.. Am Em tumetes eluh ono pipiku F C yen kelingan kabeh janji janjimu Dm E duh Gusti.. aku kudu piye.. Am aku sayang karo dek'e.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F#..A#m..B C# F#.. F# C#/F mbiyen koe tau D#m A#m ngomong lirih ning kupingku.. B C# F# jare ora bakalan ngeliyo ati.. B C# A#m janji tulus ning ati D#m G#m ora bakal keganti.. C# F# mergo kowe sing dadi lintange ati.. F# C#/F aku ora bakal lali D#m A#m kenangan ro kowe.. B C# F# mergo janji sing kepatri.. F# C#/F kabeh penjalukmu D#m A#m ora tau tak semoyo.. B C# F# nanging nyatane kowe sing suloyo.. Int. B C# F#.. D#m A#m aku wis iso sabar B F# nompo sak kabehe kahanan iki D#m A#m nanging aku ra biso B C# yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : D#m A#m padange sinar rembulan B F# soyo suwe soyo kelingan G#m A# kelingan.. kowe sing tak sayang.. D#m A#m tumetes eluh ono pipiku B F# yen kelingan kabeh janji janjimu G#m A# duh Gusti.. aku kudu piye.. D#m aku sayang karo dek'e.. Musik : D#m A#m B F# G#m..A#.. D#m A#m B F# G#m..A#.. D#m A#m aku wis iso sabar B F# nompo sak kabehe kahanan iki D#m A#m nanging aku ra biso B C# yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : D#m A#m padange sinar rembulan B F# soyo suwe soyo kelingan G#m A# kelingan.. kowe sing tak sayang.. D#m A#m tumetes eluh ono pipiku B F# yen kelingan kabeh janji janjimu G#m A# duh Gusti.. aku kudu piye.. D#m aku sayang karo dek'e..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Sayang Dek'e Dasar , chord dasar Esa Risty - Sayang Dek'e Dasar , chordtela Esa Risty - Sayang Dek'e Dasar , lirik lagu Esa Risty - Sayang Dek'e Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=r9swQjap0vs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×