menu

Esa Risty - Ra Ndue Ati Chord Gitar dan Lirik

Esa Risty Esa Risty 102 views
Transpose Font
Intro : C..G..C-G
        F..Em A
        F-Em-Dm-C G..

C                  F
atimu sing tak antepi..
    G
hingga ku tak tau..
         C      G/B
apa yang terjadi..
    Am       A
tak kiro aku iki
       Dm
sing nomer siji..
   F
nyatane aku iki mung dadi
          G
korban janji..

       C                   F
bola bali cobo tak perjuangne..
  G                    C
bola bali aku wes ngapuro kowe..
  Am            A       Dm
nanging malah kowe karo liyane..
 F                        G
atiku sing panggah loro dewe..

    Am         Em
aku wes ora ndue ati..
       F          C
nganti kowe nglarani..
      Am          Em
yen kowe kudu tak lalekne..
    F     Fm      G
aku raiso aku ora lilo..

Reff :
   F       G
 lorone atiku iki..
    Em          Am
 mergo we blenjani janji..
   Dm       G           C
 mugo kowe ora getun mburi..

  F            G
 aku ning kene ndongakne..
   Em           Am
 kowe ning kono nduakne..
   F         G            C
 mesakne aku yen tak terusne..

Musik : F G Em Am Dm G 
        F..G..F..G..

    Am         Em
aku wes ora ndue ati..
       F          C
nganti kowe nglarani..
      Am          Em
yen kowe kudu tak lalekne..
    F     Fm      G
aku raiso aku ora lilo..

Reff :
   F       G
 lorone atiku iki..
    Em          Am
 mergo we blenjani janji..
   Dm       G           C
 mugo kowe ora getun mburi..

  F            G
 aku ning kene ndongakne..
   Em           Am
 kowe ning kono nduakne..
   F         G            C
 mesakne aku yen tak terusne..

   F       G
 lorone atiku iki..
    Em          Am
 mergo we blenjani janji..
   Dm       G           C
 mugo kowe ora getun mburi..

  F            G
 aku ning kene ndongakne..
   Em           Am
 kowe ning kono nduakne..
   F         G            C
 mesakne aku yen tak terusne..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..E..A-E
        D..C#m F#
        D-C#m-Bm-A E..

A                  D
atimu sing tak antepi..
    E
hingga ku tak tau..
         A      E/G#
apa yang terjadi..
    F#m      F#
tak kiro aku iki
       Bm
sing nomer siji..
   D
nyatane aku iki mung dadi
          E
korban janji..

       A                   D
bola bali cobo tak perjuangne..
  E                    A
bola bali aku wes ngapuro kowe..
  F#m           F#      Bm
nanging malah kowe karo liyane..
 D                        E
atiku sing panggah loro dewe..

    F#m        C#m
aku wes ora ndue ati..
       D          A
nganti kowe nglarani..
      F#m         C#m
yen kowe kudu tak lalekne..
    D     Dm      E
aku raiso aku ora lilo..

Reff :
   D       E
 lorone atiku iki..
    C#m         F#m
 mergo we blenjani janji..
   Bm       E           A
 mugo kowe ora getun mburi..

  D            E
 aku ning kene ndongakne..
   C#m          F#m
 kowe ning kono nduakne..
   D         E            A
 mesakne aku yen tak terusne..

Musik : D E C#m F#m Bm E 
        D..E..D..E..

    F#m        C#m
aku wes ora ndue ati..
       D          A
nganti kowe nglarani..
      F#m         C#m
yen kowe kudu tak lalekne..
    D     Dm      E
aku raiso aku ora lilo..

Reff :
   D       E
 lorone atiku iki..
    C#m         F#m
 mergo we blenjani janji..
   Bm       E           A
 mugo kowe ora getun mburi..

  D            E
 aku ning kene ndongakne..
   C#m          F#m
 kowe ning kono nduakne..
   D         E            A
 mesakne aku yen tak terusne..

   D       E
 lorone atiku iki..
    C#m         F#m
 mergo we blenjani janji..
   Bm       E           A
 mugo kowe ora getun mburi..

  D            E
 aku ning kene ndongakne..
   C#m          F#m
 kowe ning kono nduakne..
   D         E            A
 mesakne aku yen tak terusne..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×