Open Nav

Esa Risty - Ra Ndue Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C..G..C-G F..Em A F-Em-Dm-C G.. C F atimu sing tak antepi.. G hingga ku tak tau.. C G/B apa yang terjadi.. Am A tak kiro aku iki Dm sing nomer siji.. F nyatane aku iki mung dadi G korban janji.. C F bola bali cobo tak perjuangne.. G C bola bali aku wes ngapuro kowe.. Am A Dm nanging malah kowe karo liyane.. F G atiku sing panggah loro dewe.. Am Em aku wes ora ndue ati.. F C nganti kowe nglarani.. Am Em yen kowe kudu tak lalekne.. F Fm G aku raiso aku ora lilo.. Reff : F G lorone atiku iki.. Em Am mergo we blenjani janji.. Dm G C mugo kowe ora getun mburi.. F G aku ning kene ndongakne.. Em Am kowe ning kono nduakne.. F G C mesakne aku yen tak terusne.. Musik : F G Em Am Dm G F..G..F..G.. Am Em aku wes ora ndue ati.. F C nganti kowe nglarani.. Am Em yen kowe kudu tak lalekne.. F Fm G aku raiso aku ora lilo.. Reff : F G lorone atiku iki.. Em Am mergo we blenjani janji.. Dm G C mugo kowe ora getun mburi.. F G aku ning kene ndongakne.. Em Am kowe ning kono nduakne.. F G C mesakne aku yen tak terusne.. F G lorone atiku iki.. Em Am mergo we blenjani janji.. Dm G C mugo kowe ora getun mburi.. F G aku ning kene ndongakne.. Em Am kowe ning kono nduakne.. F G C mesakne aku yen tak terusne.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A..E..A-E D..C#m F# D-C#m-Bm-A E.. A D atimu sing tak antepi.. E hingga ku tak tau.. A E/G# apa yang terjadi.. F#m F# tak kiro aku iki Bm sing nomer siji.. D nyatane aku iki mung dadi E korban janji.. A D bola bali cobo tak perjuangne.. E A bola bali aku wes ngapuro kowe.. F#m F# Bm nanging malah kowe karo liyane.. D E atiku sing panggah loro dewe.. F#m C#m aku wes ora ndue ati.. D A nganti kowe nglarani.. F#m C#m yen kowe kudu tak lalekne.. D Dm E aku raiso aku ora lilo.. Reff : D E lorone atiku iki.. C#m F#m mergo we blenjani janji.. Bm E A mugo kowe ora getun mburi.. D E aku ning kene ndongakne.. C#m F#m kowe ning kono nduakne.. D E A mesakne aku yen tak terusne.. Musik : D E C#m F#m Bm E D..E..D..E.. F#m C#m aku wes ora ndue ati.. D A nganti kowe nglarani.. F#m C#m yen kowe kudu tak lalekne.. D Dm E aku raiso aku ora lilo.. Reff : D E lorone atiku iki.. C#m F#m mergo we blenjani janji.. Bm E A mugo kowe ora getun mburi.. D E aku ning kene ndongakne.. C#m F#m kowe ning kono nduakne.. D E A mesakne aku yen tak terusne.. D E lorone atiku iki.. C#m F#m mergo we blenjani janji.. Bm E A mugo kowe ora getun mburi.. D E aku ning kene ndongakne.. C#m F#m kowe ning kono nduakne.. D E A mesakne aku yen tak terusne..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Ra Ndue Ati Dasar , chord dasar Esa Risty - Ra Ndue Ati Dasar , chordtela Esa Risty - Ra Ndue Ati Dasar , lirik lagu Esa Risty - Ra Ndue Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=fJy4vIgjZ-Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×