Open Nav

Esa Risty - Nitip Asmoro Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : Am G F C Dm..Am..F..E.. Am tak simpen ning njero ati G C roso tresno sansoyo gedi.. Dm Am -G esemmu tansah ngangeni.. F E opo sliramu kroso kangen iki.. Am pinginku tansah sesanding G C nadyan adoh sek tansah iling.. Dm Am -G mergo dewe uwis setuhu.. F E dadi tetaline tresno ing kalbu.. Reff : Am tak ungkapne roso tresno.. A Dm sak jeru jeru ning dodo.. G tumetese banyu moto G tondo yekti roso tulus C E tresno iki.. Am tak ungkapne roso kangen.. A Dm sak jeru jeru ning dodo.. G aku amung nitip asmoro.. G C E panyuwunku ning kono tansah dijogo.. F E Am selawase.. tresno karo aku.. Musik : Am G F C Dm E Am E Am G F C Dm E Am.. Am pinginku tansah sesanding G C nadyan adoh sek tansah iling.. Dm Am G mergo dewe uwis setuhu.. F E dadi tetaline tresno ing kalbu.. Reff : Am tak ungkapne roso tresno.. A Dm sak jeru jeru ning dodo.. G tumetese banyu moto G tondo yekti roso tulus C E tresno iki.. Am tak ungkapne roso kangen.. A Dm sak jeru jeru ning dodo.. G aku amung nitip asmoro.. G C E panyuwunku ning kono tansah dijogo.. F E Am E selawase.. tresno karo aku.. Am tak ungkapne roso tresno.. A Dm sak jeru jeru ning dodo.. G tumetese banyu moto G tondo yekti roso tulus C E tresno iki.. Am tak ungkapne roso kangen.. A Dm sak jeru jeru ning dodo.. G aku amung nitip asmoro.. G C E panyuwunku ning kono tansah dijogo.. F E Am selawase.. tresno karo aku.. F E Am selawase.. tresno karo aku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Em D C G Am..Em..C..B.. Em tak simpen ning njero ati D G roso tresno sansoyo gedi.. Am Em -D esemmu tansah ngangeni.. C B opo sliramu kroso kangen iki.. Em pinginku tansah sesanding D G nadyan adoh sek tansah iling.. Am Em -D mergo dewe uwis setuhu.. C B dadi tetaline tresno ing kalbu.. Reff : Em tak ungkapne roso tresno.. E Am sak jeru jeru ning dodo.. D tumetese banyu moto D tondo yekti roso tulus G B tresno iki.. Em tak ungkapne roso kangen.. E Am sak jeru jeru ning dodo.. D aku amung nitip asmoro.. D G B panyuwunku ning kono tansah dijogo.. C B Em selawase.. tresno karo aku.. Musik : Em D C G Am B Em B Em D C G Am B Em.. Em pinginku tansah sesanding D G nadyan adoh sek tansah iling.. Am Em -D mergo dewe uwis setuhu.. C B dadi tetaline tresno ing kalbu.. Reff : Em tak ungkapne roso tresno.. E Am sak jeru jeru ning dodo.. D tumetese banyu moto D tondo yekti roso tulus G B tresno iki.. Em tak ungkapne roso kangen.. E Am sak jeru jeru ning dodo.. D aku amung nitip asmoro.. D G B panyuwunku ning kono tansah dijogo.. C B Em B selawase.. tresno karo aku.. Em tak ungkapne roso tresno.. E Am sak jeru jeru ning dodo.. D tumetese banyu moto D tondo yekti roso tulus G B tresno iki.. Em tak ungkapne roso kangen.. E Am sak jeru jeru ning dodo.. D aku amung nitip asmoro.. D G B panyuwunku ning kono tansah dijogo.. C B Em selawase.. tresno karo aku.. C B Em selawase.. tresno karo aku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Nitip Asmoro Dasar , chord dasar Esa Risty - Nitip Asmoro Dasar , chordtela Esa Risty - Nitip Asmoro Dasar , lirik lagu Esa Risty - Nitip Asmoro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=WV6WKepe7C0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×