Open Nav

Esa Risty - Ninggalne Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        Capo di fret 3

Intro : C -G/B Am -G F Fm
C        -G/B Am 
koyo ngene.. rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe.. kowe malah
     G
ra iso ngerti aku..
   Em Am
po kudu tak jelasne ning awakmu..
    Dm G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                  C
ndi sing nglarani aku..

       C       -G/B Am
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Dm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    G
nggawe loro ati..
    Em Am
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Dm G
sakmene wae.. aku pengen lungo
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F G Em Am
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Dm G C C7
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       F G Em Am
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Dm F
 nanging aku lungo.. ho o..
           G C C7
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : C Em Am..Dm..G..
        Em..Am..F G C C7
C Am
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Dm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    G
nggawe loro ati..
    Em Am
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Dm G
sakmene wae.. aku pengen lungo
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F G Em Am
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Dm G C
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       F G Em Am
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Dm F
 nanging aku lungo.. ho o..
           G C
 mergo ben kowe iso berubah..

       F G Em Am
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Dm G C
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       F G Em Am
 aku lungo.. dudu.. mergo uwes ra sayang..
         Dm F
 nanging aku lungo.. ho o..
           G C
 mergo ben kowe iso berubah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# -A# Cm -A# G# G#m
D#       -A# Cm 
koyo ngene.. rasane mbok larani atiku
       Fm
soyo suwe.. kowe malah
     A#
ra iso ngerti aku..
   Gm Cm
po kudu tak jelasne ning awakmu..
    Fm A#
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                  D#
ndi sing nglarani aku..

       D#      -A# Cm
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Fm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    A#
nggawe loro ati..
    Gm Cm
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Fm A#
sakmene wae.. aku pengen lungo
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G# A# Gm Cm
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Fm A# D# D#7
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       G# A# Gm Cm
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Fm G#
 nanging aku lungo.. ho o..
           A# D# D#7
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : D# Gm Cm..Fm..A#..
        Gm..Cm..G# A# D# D#7
D# Cm
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Fm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    A#
nggawe loro ati..
    Gm Cm
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Fm A#
sakmene wae.. aku pengen lungo
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G# A# Gm Cm
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Fm A# D#
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       G# A# Gm Cm
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Fm G#
 nanging aku lungo.. ho o..
           A# D#
 mergo ben kowe iso berubah..

       G# A# Gm Cm
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Fm A# D#
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       G# A# Gm Cm
 aku lungo.. dudu.. mergo uwes ra sayang..
         Fm G#
 nanging aku lungo.. ho o..
           A# D#
 mergo ben kowe iso berubah..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Ninggalne Kowe Dasar , chord dasar Esa Risty - Ninggalne Kowe Dasar , chordtela Esa Risty - Ninggalne Kowe Dasar , lirik lagu Esa Risty - Ninggalne Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=NsdHu0LsQVY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×