Open Nav

Esa Risty - Nggawe Nangis Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
                

Intro : Am F G C -G/B Am F G.. Am G loro motoku.. F Am yen nyawang kowe.. F G loro atiku nganti C E jeru koyo ngene.. Dm yen pancen ra tresno.. Am ket mbiyen ngomongo.. F G Am ojo sak penakmu nggawe nangis aku.. Am G loro dodoku.. F Am yen nyawang kowe.. F G tambah loro atiku C E we gandeng karo de'e.. Dm yen pancen ra tresno.. Am ket mbiyen ngomongo.. F aku seh urip kok wis mbok anggep E tanpo nyowo.. Reff : Am G ajur.. mumur.. F C ngenes tanpo doyo.. F G yen eling wong sing tak tresno C E milih wong liyo.. Am G abot.. awakku.. F C koyo ora nduwe peluh.. Dm Am mbiyen kowe tak tulung.. F E saiki malah mentong.. (Am) seko mburiku.. Musik : Am G F C Dm Am F..E.. Am G loro dodoku.. F Am yen nyawang kowe.. F G tambah loro atiku C E we gandeng karo de'e.. Dm yen pancen ra tresno.. Am ket mbiyen ngomongo.. F aku seh urip kok wis mbok anggep E tanpo nyowo.. Reff : Am G ajur.. mumur.. F C ngenes tanpo doyo.. F G yen eling wong sing tak tresno C E milih wong liyo.. Am G abot.. awakku.. F C koyo ora nduwe peluh.. Dm Am mbiyen kowe tak tulung.. F E saiki malah mentong.. Am G ajur.. mumur.. F C ngenes tanpo doyo.. F G yen eling wong sing tak tresno C E milih wong liyo.. Am G abot.. awakku.. F C koyo ora nduwe peluh.. Dm Am mbiyen kowe tak tulung.. F E saiki malah mentong.. (Am) seko mburiku.. Outro : Am F G C -G/B Am F E.. Am [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Gm D# F A# -F/A Gm D# F.. Gm F loro motoku.. D# Gm yen nyawang kowe.. D# F loro atiku nganti A# D jeru koyo ngene.. Cm yen pancen ra tresno.. Gm ket mbiyen ngomongo.. D# F Gm ojo sak penakmu nggawe nangis aku.. Gm F loro dodoku.. D# Gm yen nyawang kowe.. D# F tambah loro atiku A# D we gandeng karo de'e.. Cm yen pancen ra tresno.. Gm ket mbiyen ngomongo.. D# aku seh urip kok wis mbok anggep D tanpo nyowo.. Reff : Gm F ajur.. mumur.. D# A# ngenes tanpo doyo.. D# F yen eling wong sing tak tresno A# D milih wong liyo.. Gm F abot.. awakku.. D# A# koyo ora nduwe peluh.. Cm Gm mbiyen kowe tak tulung.. D# D saiki malah mentong.. (Gm) seko mburiku.. Musik : Gm F D# A# Cm Gm D#..D.. Gm F loro dodoku.. D# Gm yen nyawang kowe.. D# F tambah loro atiku A# D we gandeng karo de'e.. Cm yen pancen ra tresno.. Gm ket mbiyen ngomongo.. D# aku seh urip kok wis mbok anggep D tanpo nyowo.. Reff : Gm F ajur.. mumur.. D# A# ngenes tanpo doyo.. D# F yen eling wong sing tak tresno A# D milih wong liyo.. Gm F abot.. awakku.. D# A# koyo ora nduwe peluh.. Cm Gm mbiyen kowe tak tulung.. D# D saiki malah mentong.. Gm F ajur.. mumur.. D# A# ngenes tanpo doyo.. D# F yen eling wong sing tak tresno A# D milih wong liyo.. Gm F abot.. awakku.. D# A# koyo ora nduwe peluh.. Cm Gm mbiyen kowe tak tulung.. D# D saiki malah mentong.. (Gm) seko mburiku.. Outro : Gm D# F A# -F/A Gm D# D.. Gm


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Nggawe Nangis Dasar , chord dasar Esa Risty - Nggawe Nangis Dasar , chordtela Esa Risty - Nggawe Nangis Dasar , lirik lagu Esa Risty - Nggawe Nangis Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=f-xipsFwQ5k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×