menu

Esa Risty - Mbok Anggep Opo Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
Transpose Font
F
neng ngarepmu aku ngomong biso..
G                C      -G/B
 wis lungo.. aku rapopo..
Am            Dm
 sejatine aku nangis..
         G                   C
pengenku kowe.. tetep neng kene..

Reff :
        F               G
 tiwas aku ngenteni.. suwe
                    C
 nyatane aku mbok liyakne..
 G         Am 
 kowe ngeliyo..
          Dm                   G
 aku neng kene.. sing ngenteni kowe..
             C
 mbok anggep opo..

        F               G
 tiwas aku.. mimpi.. indah
                      C
 sok bakale dadi.. ro kowe..
 G         Am
 dadi karo kowe..
         Dm           G
 entukku ngenteni.. kowe..
         F      G      C
 sakit hati.. seumur hidupku..

 Dm          G
  oh malah sedih..
 Em             Am
  laraku ra ono tambane..
             Dm   G
 ngerti kowe bali..
             C
 bali karo liyane..

Musik : F..G..C G Am..
        Dm..G..C..

Reff :
        F               G
 tiwas aku ngenteni.. suwe
                    C
 nyatane aku mbok liyakne..
 G         Am 
 kowe ngeliyo..
          Dm                   G
 aku neng kene.. sing ngenteni kowe..
             C
 mbok anggep opo..

        F               G
 tiwas aku.. mimpi.. indah..
                      C
 sok bakale dadi.. ro kowe..
 G         Am
 dadi karo kowe..
         Dm           G
 entukku ngenteni.. kowe..
         F      G      C
 sakit hati.. seumur hidupku..

 Dm          G
  oh malah sedih..
 Em             Am
  laraku ra ono tambane..
             Dm   G
 ngerti kowe bali..
             C
 bali karo liyane..
         Dm  G            C..
 sakit hati.. seumur hidupku..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×