menu

Esa Risty - Kangen Karo Awakmu Chord Gitar dan Lirik

Esa Risty Esa Risty 54 views
Transpose Font
Capo fret 1

Intro : Dm G C Am
        Dm..Em..C-Bm-Am..

                 Dm
wes suwe aku lan kowe..
G             C
 podo ora ngertine..
Am              Dm
 opo kowe wes bungah
                Am
po kowe malah susah..
      Em
aku pingin ngerti..
        Am
kabarmu sak iki..

             Dm
wes suwe aku lan kowe..
G           C
 wes urep dewe dewe..
Am                Dm
 nanging jujur atiku
               Am
ra lali karo kowe..
     Em
karo kowe..
             Am
sing tau tak tresnani..

Reff :
 Am                     Dm
 kangen.. kangen karo guyumu..
 G                     C
 kangen.. kangen karo esemmu..
 Am                       Dm
 kangen.. kangen pingin ketemu..
 G      Em             Am
 kangen.. kangen karo awakmu..

Musik : Dm G C Am
        Dm..Em..C-Bm-Am..

             Dm
wes suwe aku lan kowe..
G           C
 wes urep dewe dewe..
Am                Dm
 nanging jujur atiku
               Am
ra lali karo kowe..
     Em
karo kowe..
             Am
sing tau tak tresnani..

Reff :
 Am                     Dm
 kangen.. kangen karo guyumu..
 G                     C
 kangen.. kangen karo esemmu..
 Am                       Dm
 kangen.. kangen pingin ketemu..
 G      Em             Am
 kangen.. kangen karo awakmu..

 Am                     Dm
 kangen.. kangen karo guyumu..
 G                     C
 kangen.. kangen karo esemmu..
 Am                       Dm
 kangen.. kangen pingin ketemu..
 G      Em             Am
 kangen.. kangen karo awakmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m G# C# A#m
        D#m..Fm..C#-Cm-A#m..

                 D#m
wes suwe aku lan kowe..
G#            C#
 podo ora ngertine..
A#m             D#m
 opo kowe wes bungah
                A#m
po kowe malah susah..
      Fm
aku pingin ngerti..
        A#m
kabarmu sak iki..

             D#m
wes suwe aku lan kowe..
G#          C#
 wes urep dewe dewe..
A#m               D#m
 nanging jujur atiku
               A#m
ra lali karo kowe..
     Fm
karo kowe..
             A#m
sing tau tak tresnani..

Reff :
 A#m                    D#m
 kangen.. kangen karo guyumu..
 G#                    C#
 kangen.. kangen karo esemmu..
 A#m                      D#m
 kangen.. kangen pingin ketemu..
 G#     Fm             A#m
 kangen.. kangen karo awakmu..

Musik : D#m G# C# A#m
        D#m..Fm..C#-Cm-A#m..

             D#m
wes suwe aku lan kowe..
G#          C#
 wes urep dewe dewe..
A#m               D#m
 nanging jujur atiku
               A#m
ra lali karo kowe..
     Fm
karo kowe..
             A#m
sing tau tak tresnani..

Reff :
 A#m                    D#m
 kangen.. kangen karo guyumu..
 G#                    C#
 kangen.. kangen karo esemmu..
 A#m                      D#m
 kangen.. kangen pingin ketemu..
 G#     Fm             A#m
 kangen.. kangen karo awakmu..

 A#m                    D#m
 kangen.. kangen karo guyumu..
 G#                    C#
 kangen.. kangen karo esemmu..
 A#m                      D#m
 kangen.. kangen pingin ketemu..
 G#     Fm             A#m
 kangen.. kangen karo awakmu..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×