Open Nav

Esa Risty - Jalaranku Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am Em
F C G..
        C G Am Em
F C G..

  C G
Banyu moto deres mili
       Am Em
netes ono neng pipiku..
     F C
ngerasakke perih neng batinku
       Dm G          
naliko ilang tresnomu..

C G
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Am Em
tresno tulus mring awakku..
        F C
nanging wis ilang luntur mergo
          Dm G C
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       G Am
Bola bali tak apusi..
         Em F
aku sing mblenjani janji..
       C Dm
natu loro neng atimu..
       G C
gawe nelongso batinmu..

      G Am
Saiki aku sing loro..
         Em F
tresnomu mbok gowo lungo..
          C Dm
jroning dodoku lagi kroso..
     G C 
yen atiku banget tresno..

C G
 Atiku ra biso lilo
                          Am
yen kowe digandeng wong liyo
jujur njro batin iki
Em F
isih nduweni rasa tresno
                   C
nanging tak cobo lilo
                      Dm
pasrah marang Sing Kuoso
                G
mergo polahku dewe
sing gawe kowe gelo

C G
 aku nyuwun pangapuro
               Am
gawe atimu kelaran
                   Em
semua yang kau berikan
                F
telah ku sia-siakan
            C
saiki aku paham
              Dm
aku wis kelewatan
                 G
mula aku kudu nompo
                    (C)
yen tresnaku kau lupakan..

Reff :
  C G Am Em
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       F G C
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    C G Am Em
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       F G C
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  C G
Banyu moto deres mili
       Am Em
netes ono neng pipiku..
       F C
ngrasakke perih neng batinku
       Dm G
naliko ilang tresnomu..

C G
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Am Em
tresno tulus mring awakku..
  F C
nanging wis ilang luntur mergo
          Dm G C
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       G Am
Bola bali tak apusi..
         Em F
aku sing mblenjani janji..
       C Dm
natu loro neng atimu..
       G C
gawe nelongso batinmu..

      G Am
Saiki aku sing loro..
         Em F
tresnamu mbok gowo lungo..
          C Dm
jroning dodoku lagi kroso
     G C 
yen atiku banget tresno..

C G
 Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki
Am Em
 rasane luwih loro ketimbang
               F
kau tertusuk duri
                      C
sampai kapanpun ku nantikan engkau kembali
Dm
 dan takkan ku ulangi
G
semua salahku lagi

C G
 Kini yang tertinggal hanyalah
sebuah penyesalan
Am Em
 semua berakhir dan aku
                   F
telah engkau campakkan
              C          
tapi aku percaya
               Dm
akan rencana tuhan
                     G
mungkin ini jalan terbaik
                   (C)
yang tlah Tuhan berikan..

Reff :
  C G Am Em
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       F G C
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    C G Am Em
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       F G C
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  Am Em F C
 Aku sing njalari bubaring cerita iki..
       Dm G C
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    Am Em F C
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu..
       Dm G C
 aku mohon jangan kau benci diriku..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
G D A..
        D A Bm F#m
G D A..

  D A
Banyu moto deres mili
       Bm F#m
netes ono neng pipiku..
     G D
ngerasakke perih neng batinku
       Em A          
naliko ilang tresnomu..

D A
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Bm F#m
tresno tulus mring awakku..
  G D
nanging wis ilang luntur mergo
          Em A D
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       A Bm
Bola bali tak apusi..
         F#m G
aku sing mblenjani janji..
       D Em
natu loro neng atimu..
       A D
gawe nelongso batinmu..

      A Bm
Saiki aku sing loro..
         F#m G
tresnomu mbok gowo lungo..
          D Em
jroning dodoku lagi kroso..
     A              (D)
yen atiku banget tresno..

D A
Atiku ra biso lilo
                          Bm
yen kowe digandeng wong liyo
jujur njro batin iki
F#m G
isih nduweni rasa tresno
                   D
nanging tak cobo lilo
                      Em
pasrah marang Sing Kuoso
                A
mergo polahku dewe
sing gawe kowe gelo

D A
 aku nyuwun pangapuro
               Bm
gawe atimu kelaran
                   F#m
semua yang kau berikan
                G
telah ku sia-siakan
            D
saiki aku paham
              Em
aku wis kelewatan
                 A
mula aku kudu nompo
                    (D)
yen tresnaku kau lupakan..

Reff :
  D A Bm F#m
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       G A D
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    D A Bm F#m
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       G A D
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  D A
Banyu moto deres mili
       Bm F#m
netes ono neng pipiku..
       G D
ngrasakke perih neng batinku
       Em A
naliko ilang tresnomu..

D A
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Bm F#m
tresno tulus mring awakku..
  G D
nanging wis ilang luntur mergo
          Em A D
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       A Bm
Bola bali tak apusi..
         F#m G
aku sing mblenjani janji..
       D Em
natu loro neng atimu..
       A D
gawe nelongso batinmu..

      A Bm
Saiki aku sing loro..
         F#m G
tresnamu mbok gowo lungo..
          D Em
jroning dodoku lagi kroso
     A              (D)
yen atiku banget tresno..

D A
 Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki
Bm F#m
 rasane luwih loro ketimbang
               G
kau tertusuk duri
                      D
sampai kapanpun ku nantikan engkau kembali
Em
 dan takkan ku ulangi
A
semua salahku lagi

D A
 Kini yang tertinggal hanyalah
sebuah penyesalan
Bm F#m
 semua berakhir dan aku
                   G
telah engkau campakkan
              D          
tapi aku percaya
               Em
akan rencana tuhan
                     A
mungkin ini jalan terbaik
                   (D)
yang tlah Tuhan berikan..

Reff :
  D A Bm F#m
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       G A D
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    D A Bm F#m
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       G A D
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  Bm F#m G D
 Aku sing njalari bubaring cerita iki..
       Em A D
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    Bm F#m G D
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu..
       Em A D
 aku mohon jangan kau benci diriku..

Outro : D            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Jalaranku Dasar , chord dasar Esa Risty - Jalaranku Dasar , chordtela Esa Risty - Jalaranku Dasar , lirik lagu Esa Risty - Jalaranku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=59GlOTSIaGo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×