menu

Esa Risty - Jalaranku Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F C G..

  C          G
Banyu moto deres mili
       Am          Em
netes ono neng pipiku..
     F                C
ngerasakke perih neng batinku
       Dm        G          
naliko ilang tresnomu..

C                 G
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Am            Em
tresno tulus mring awakku..
        F            C
nanging wis ilang luntur mergo
          Dm      G       C
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       G         Am
Bola bali tak apusi..
         Em           F
aku sing mblenjani janji..
       C          Dm
natu loro neng atimu..
       G        C
gawe nelongso batinmu..

      G          Am
Saiki aku sing loro..
         Em          F
tresnomu mbok gowo lungo..
          C         Dm
jroning dodoku lagi kroso..
     G               C 
yen atiku banget tresno..

C                G
 Atiku ra biso lilo
                          Am
yen kowe digandeng wong liyo
jujur njro batin iki
Em                    F
isih nduweni rasa tresno
                   C
nanging tak cobo lilo
                      Dm
pasrah marang Sing Kuoso
                G
mergo polahku dewe
sing gawe kowe gelo

C                  G
 aku nyuwun pangapuro
               Am
gawe atimu kelaran
                   Em
semua yang kau berikan
                F
telah ku sia-siakan
            C
saiki aku paham
              Dm
aku wis kelewatan
                 G
mula aku kudu nompo
                    (C)
yen tresnaku kau lupakan..

Reff :
  C            G           Am      Em
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       F         G         C
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    C        G           Am         Em
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       F              G         C
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  C          G
Banyu moto deres mili
       Am          Em
netes ono neng pipiku..
       F             C
ngrasakke perih neng batinku
       Dm        G
naliko ilang tresnomu..

C                 G
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Am            Em
tresno tulus mring awakku..
  F                  C
nanging wis ilang luntur mergo
          Dm      G       C
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       G         Am
Bola bali tak apusi..
         Em           F
aku sing mblenjani janji..
       C          Dm
natu loro neng atimu..
       G        C
gawe nelongso batinmu..

      G          Am
Saiki aku sing loro..
         Em          F
tresnamu mbok gowo lungo..
          C         Dm
jroning dodoku lagi kroso
     G               C 
yen atiku banget tresno..

C                   G
 Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki
Am                 Em
 rasane luwih loro ketimbang
               F
kau tertusuk duri
                      C
sampai kapanpun ku nantikan engkau kembali
Dm
 dan takkan ku ulangi
G
semua salahku lagi

C                       G
 Kini yang tertinggal hanyalah
sebuah penyesalan
Am                   Em
 semua berakhir dan aku
                   F
telah engkau campakkan
              C          
tapi aku percaya
               Dm
akan rencana tuhan
                     G
mungkin ini jalan terbaik
                   (C)
yang tlah Tuhan berikan..

Reff :
  C            G           Am      Em
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       F         G         C
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    C        G           Am         Em
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       F              G         C
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  Am           Em          F       C
 Aku sing njalari bubaring cerita iki..
       Dm        G         C
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    Am       Em          F          C
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu..
       Dm             G         C
 aku mohon jangan kau benci diriku..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G D A..
        D A Bm F#m
        G D A..

  D          A
Banyu moto deres mili
       Bm          F#m
netes ono neng pipiku..
     G                D
ngerasakke perih neng batinku
       Em        A          
naliko ilang tresnomu..

D                 A
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Bm            F#m
tresno tulus mring awakku..
  G                  D
nanging wis ilang luntur mergo
          Em      A       D
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       A         Bm
Bola bali tak apusi..
         F#m          G
aku sing mblenjani janji..
       D          Em
natu loro neng atimu..
       A        D
gawe nelongso batinmu..

      A          Bm
Saiki aku sing loro..
         F#m         G
tresnomu mbok gowo lungo..
          D         Em
jroning dodoku lagi kroso..
     A              (D)
yen atiku banget tresno..

D                A
 Atiku ra biso lilo
                          Bm
yen kowe digandeng wong liyo
jujur njro batin iki
F#m                   G
isih nduweni rasa tresno
                   D
nanging tak cobo lilo
                      Em
pasrah marang Sing Kuoso
                A
mergo polahku dewe
sing gawe kowe gelo

D                  A
 aku nyuwun pangapuro
               Bm
gawe atimu kelaran
                   F#m
semua yang kau berikan
                G
telah ku sia-siakan
            D
saiki aku paham
              Em
aku wis kelewatan
                 A
mula aku kudu nompo
                    (D)
yen tresnaku kau lupakan..

Reff :
  D            A           Bm      F#m
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       G         A         D
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    D        A           Bm         F#m
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       G              A         D
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  D          A
Banyu moto deres mili
       Bm          F#m
netes ono neng pipiku..
       G             D
ngrasakke perih neng batinku
       Em        A
naliko ilang tresnomu..

D                 A
Tresno sek mbiyen tok jogo
         Bm            F#m
tresno tulus mring awakku..
  G                  D
nanging wis ilang luntur mergo
          Em      A       D
aku wis nggawe.. atimu kuciwo..

       A         Bm
Bola bali tak apusi..
         F#m          G
aku sing mblenjani janji..
       D          Em
natu loro neng atimu..
       A        D
gawe nelongso batinmu..

      A          Bm
Saiki aku sing loro..
         F#m         G
tresnamu mbok gowo lungo..
          D         Em
jroning dodoku lagi kroso
     A              (D)
yen atiku banget tresno..

D                   A
 Kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki
Bm                 F#m
 rasane luwih loro ketimbang
               G
kau tertusuk duri
                      D
sampai kapanpun ku nantikan engkau kembali
Em
 dan takkan ku ulangi
A
semua salahku lagi

D                       A
 Kini yang tertinggal hanyalah
sebuah penyesalan
Bm                   F#m
 semua berakhir dan aku
                   G
telah engkau campakkan
              D          
tapi aku percaya
               Em
akan rencana tuhan
                     A
mungkin ini jalan terbaik
                   (D)
yang tlah Tuhan berikan..

Reff :
  D            A           Bm      F#m
 Aku sing njalari bubaring cerito iki..
       G         A         D
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    D        A           Bm         F#m
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu
       G              A         D
 aku mohon jangan kau benci diriku..

  Bm           F#m         G       D
 Aku sing njalari bubaring cerita iki..
       Em        A         D
 opo biso kowe bali koyo wingi..
    Bm       F#m         G          D
 ngapuranen aku tulus ko jroning atimu..
       Em             A         D
 aku mohon jangan kau benci diriku..

Outro : D        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×