Open Nav

Esa Risty - Demi Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo fret 5

Intro : Am Em Am..
        F G C..
        Dm..Am..F G Am..

Am Em Am
ngene tah caramu.. ninggal aku..
F G C
mbekas jeru tatu.. ning atiku..
 Dm Am
opo ora iling.. mbiyen karo janjimu..
   F E
saiki wong liyo sing.. mbok sanding..

Am Em Am
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 F G C
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Dm Am
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       F G E Am E
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Am F
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                G
 kowe menyang karo wong liyo
                C
 sing ra mbok sayang..

   E Am F
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               G
 kowe tego ninggal roso
                 C
 malah ro wong liyo..

     A Dm G
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        F G E Am E
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Musik : Am..F.. G..C A
Dm..G..F G Am..

Am Em Am
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 F G C
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Dm Am
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       F G E Am E
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Am F
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                G
 kowe menyang karo wong liyo
                C
 sing ra mbok sayang..

   E Am F
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               G
 kowe tego ninggal roso
                 C
 malah ro wong liyo..

     A Dm G
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        F G E Am E
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

              Am F
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                G
 kowe menyang karo wong liyo
                C
 sing ra mbok sayang..

   E Am F
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               G
 kowe tego ninggal roso
                 C
 malah ro wong liyo..

     A Dm G
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        F G E Am
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Outro : F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Am Dm..
        Bb C F..
        Gm..Dm..Bb C Dm..

Dm Am Dm
ngene tah caramu.. ninggal aku..
Bb C F
mbekas jeru tatu.. ning atiku..
 Gm Dm
opo ora iling.. mbiyen karo janjimu..
   Bb A
saiki wong liyo sing.. mbok sanding..

Dm Am Dm
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 Bb C F
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Gm Dm
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       Bb C   -A Dm A
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Dm Bb
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                C
 kowe menyang karo wong liyo
                F
 sing ra mbok sayang..

   A Dm Bb
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               C
 kowe tego ninggal roso
                 F
 malah ro wong liyo..

     D Gm C
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        Bb C A Dm A
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Musik : Dm..Bb..C..F D
Gm..C..Bb C Dm..

Dm Am Dm
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 Bb C F
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Gm Dm
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       Bb C   -A Dm A
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Dm Bb
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                C
 kowe menyang karo wong liyo
                F
 sing ra mbok sayang..

   A Dm Bb
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               C
 kowe tego ninggal roso
                 F
 malah ro wong liyo..

     D Gm C
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        Bb C A Dm A
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

              Dm Bb
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                C
 kowe menyang karo wong liyo
                F
 sing ra mbok sayang..

   A Dm Bb
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               C
 kowe tego ninggal roso
                 F
 malah ro wong liyo..

     D Gm C
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        Bb C A Dm
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Outro : Bb C Dm..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Demi Tresno Dasar , chord dasar Esa Risty - Demi Tresno Dasar , chordtela Esa Risty - Demi Tresno Dasar , lirik lagu Esa Risty - Demi Tresno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=5Y9a4xfl2NA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

×