menu

Esa Risty - Bojo Biduan Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Intro : Am Am G Am
        Am Am G Am..

             Am
abote wong lanang
                   Am
yen nduwe bojo biduan..
       G                   Am
kudu biso sabar ora cemburuan..

               Am
yen tansah sujanan
                   Am
lan kerep uring-uringan..
      G                   Am
ora mokal bubar anggone bebrayan..

Reff I :
    Dm
 pancen gaweane..
      C
 dadi artis panggungan..
      E
 ning kono ning kene..
        Am
 nyanyi karo bergoyang..

   Dm
 mulo biasane bengi
     C
 yen kundur tanggapan..
   E
 pingin langsung sare..
                  Am  E
 wegah di jak dolanan..

             Am
sing marai kuwatir
             Am
atine wong lanang..
            G
manggung mrono mrene
            Am
cari perhatian..

                   Am
opo maneh yen nganggo
                          Am
klambi sing cingkrang-cingkrang..
         G                Am
genit mripate goyangane merangsang..

Reff II :
    Dm
 mbegagahe ombo
         C
 pinggul digoyang-goyang..
   E
 sajak disengojo
         Am
 mancing mancing saweran..

     Dm
 yen sing melu njoget
        C
 wis mendem banyu setan..
   E
 kadang colak colek..
                Am  E
 mencari kesempatan..

Musik : Am Am G Am
        Am Am G Am

             Am
abote wong lanang
                   Am
yen nduwe bojo biduan..
       G                   Am
kudu biso sabar ora cemburuan..

               Am
yen tansah sujanan
                   Am
lan kerep uring-uringan..
      G                   Am
ora mokal bubar anggone bebrayan..

Reff I :
    Dm
 pancen gaweane..
      C
 dadi artis panggungan..
      E
 ning kono ning kene..
        Am
 nyanyi karo bergoyang..

   Dm
 mulo biasane bengi
     C
 yen kundur tanggapan..
   E
 pingin langsung sare..
                  Am  E
 wegah di jak dolanan..

             Am
sing marai kuwatir
             Am
atine wong lanang..
            G
manggung mrono mrene
            Am
cari perhatian..

                   Am
opo maneh yen nganggo
                          Am
klambi sing cingkrang-cingkrang..
         G                Am
genit mripate goyangane merangsang..

Reff II :
    Dm
 mbegagahe ombo
         C
 pinggul digoyang-goyang..
   E
 sajak disengojo
         Am
 mancing mancing saweran..

     Dm
 yen sing melu njoget
        C
 wis mendem banyu setan..
   E
 kadang colak colek..
                Am  E
 mencari kesempatan..

              Am
mulane wong lanang
                 Am
sing uripe sih legan..
       G
kudu siap mental
               Am
yen ngrabi biduan..

             Am
mergane wis akeh
                  Am
banget sing kedadean..
        G                  Am
pegatan jalarane mung cemburuan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm Fm D# Fm
        Fm Fm D# Fm..

             Fm
abote wong lanang
                   Fm
yen nduwe bojo biduan..
       D#                  Fm
kudu biso sabar ora cemburuan..

               Fm
yen tansah sujanan
                   Fm
lan kerep uring-uringan..
      D#                  Fm
ora mokal bubar anggone bebrayan..

Reff I :
    Bbm
 pancen gaweane..
      G#
 dadi artis panggungan..
      C
 ning kono ning kene..
        Fm
 nyanyi karo bergoyang..

   Bbm
 mulo biasane bengi
     G#
 yen kundur tanggapan..
   C
 pingin langsung sare..
                  Fm  C
 wegah di jak dolanan..

             Fm
sing marai kuwatir
             Fm
atine wong lanang..
            D#
manggung mrono mrene
            Fm
cari perhatian..

                   Fm
opo maneh yen nganggo
                          Fm
klambi sing cingkrang-cingkrang..
         D#               Fm
genit mripate goyangane merangsang..

Reff II :
    Bbm
 mbegagahe ombo
         G#
 pinggul digoyang-goyang..
   C
 sajak disengojo
         Fm
 mancing mancing saweran..

     Bbm
 yen sing melu njoget
        G#
 wis mendem banyu setan..
   C
 kadang colak colek..
                Fm  C
 mencari kesempatan..

Musik : Fm Fm D# Fm
        Fm Fm D# Fm

             Fm
abote wong lanang
                   Fm
yen nduwe bojo biduan..
       D#                  Fm
kudu biso sabar ora cemburuan..

               Fm
yen tansah sujanan
                   Fm
lan kerep uring-uringan..
      D#                  Fm
ora mokal bubar anggone bebrayan..

Reff I :
    Bbm
 pancen gaweane..
      G#
 dadi artis panggungan..
      C
 ning kono ning kene..
        Fm
 nyanyi karo bergoyang..

   Bbm
 mulo biasane bengi
     G#
 yen kundur tanggapan..
   C
 pingin langsung sare..
                  Fm  C
 wegah di jak dolanan..

             Fm
sing marai kuwatir
             Fm
atine wong lanang..
            D#
manggung mrono mrene
            Fm
cari perhatian..

                   Fm
opo maneh yen nganggo
                          Fm
klambi sing cingkrang-cingkrang..
         D#               Fm
genit mripate goyangane merangsang..

Reff II :
    Bbm
 mbegagahe ombo
         G#
 pinggul digoyang-goyang..
   C
 sajak disengojo
         Fm
 mancing mancing saweran..

     Bbm
 yen sing melu njoget
        G#
 wis mendem banyu setan..
   C
 kadang colak colek..
                Fm  C
 mencari kesempatan..

              Fm
mulane wong lanang
                 Fm
sing uripe sih legan..
       D#
kudu siap mental
               Fm
yen ngrabi biduan..

             Fm
mergane wis akeh
                  Fm
banget sing kedadean..
        D#                 Fm
pegatan jalarane mung cemburuan..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×