Open Nav

Esa Risti - Angin Wengi Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : F..Fm..C..Am.. Dm..G..C.. C semilir angin wengi Fm nambahi kangen iki.. Dm G ati kang nandang rindu C tumetes ing njero kalbu.. C opo pancen podo Fm koyo sing tak roso.. Dm kowe sing ning kono seh C tansah njogo tresno.. Am Em adohe.. jarak.. D ora dadi penghalang.. Fm kowe lan aku.. G tansah setyo tuhu.. Reff : F semilir angin wengi.. Em A tulung sampekno.. kangenku .. Dm C marang slirane.. pepujaning atiku.. F lintang lan rembulan.. Em A prasasat ngerti.. sworo atiku Dm gede roso kangenku.. Fm gede roso tresnoku.. C tak tunggu balimu.. Musik : F..Em A Dm G C.. F..Em A Dm..Fm..C.. C opo pancen podo Fm koyo sing tak roso.. Dm kowe sing ning kono seh C tansah njogo tresno.. Am Em adohe.. jarak.. D ora dadi penghalang.. Fm kowe lan aku.. G tansah setyo tuhu.. Reff : F semilir angin wengi.. Em A tulung sampekno.. kangenku .. Dm C marang slirane.. pepujaning atiku.. F lintang lan rembulan.. Em A prasasat ngerti.. sworo atiku Dm gede roso kangenku.. Fm gede roso tresnoku.. C tak tunggu balimu.. F semilir angin wengi.. Em A tulung sampekno.. kangenku .. Dm C marang slirane.. pepujaning atiku.. F lintang lan rembulan.. Em A prasasat ngerti.. sworo atiku Dm gede roso kangenku.. Fm gede roso tresnoku.. C -Cmaj7 tak tunggu balimu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D..Dm..A..F#m.. Bm..E..A.. A semilir angin wengi Dm nambahi kangen iki.. Bm E ati kang nandang rindu A tumetes ing njero kalbu.. A opo pancen podo Dm koyo sing tak roso.. Bm kowe sing ning kono seh A tansah njogo tresno.. F#m C#m adohe.. jarak.. B/D# ora dadi penghalang.. Dm kowe lan aku.. E tansah setyo tuhu.. Reff : D semilir angin wengi.. C#m F# tulung sampekno.. kangenku .. Bm A marang slirane.. pepujaning atiku.. D lintang lan rembulan.. C#m F# prasasat ngerti.. sworo atiku Bm gede roso kangenku.. Dm gede roso tresnoku.. A tak tunggu balimu.. Musik : D..C#m F# Bm E A.. D..C#m F# Bm..Dm..A.. A opo pancen podo Dm koyo sing tak roso.. Bm kowe sing ning kono seh A tansah njogo tresno.. F#m C#m adohe.. jarak.. B/D# ora dadi penghalang.. Dm kowe lan aku.. E tansah setyo tuhu.. Reff : D semilir angin wengi.. C#m F# tulung sampekno.. kangenku .. Bm A marang slirane.. pepujaning atiku.. D lintang lan rembulan.. C#m F# prasasat ngerti.. sworo atiku Bm gede roso kangenku.. Dm gede roso tresnoku.. A tak tunggu balimu.. D semilir angin wengi.. C#m F# tulung sampekno.. kangenku .. Bm A marang slirane.. pepujaning atiku.. D lintang lan rembulan.. C#m F# prasasat ngerti.. sworo atiku Bm gede roso kangenku.. Dm gede roso tresnoku.. A -Amaj7 tak tunggu balimu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risti mudah, kunci gitar Esa Risti, chord lagu Esa Risti - Angin Wengi Dasar , chord dasar Esa Risti - Angin Wengi Dasar , chordtela Esa Risti - Angin Wengi Dasar , lirik lagu Esa Risti - Angin Wengi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risti di youtube: https://youtube.com/watch?v=ozwycpPZy2Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risti

Chord Lagu Lainnya

×