menu

Eny Sagita - Ajur Roso Chord Gitar dan Lirik

Eny Sagita Eny Sagita 63 views
Transpose Font
Intro : Am Em F C
        Am Em F Dm G..

 C                      Am
opo kowe ngerti.. roso atiku..
  F          Dm            G
nahan roso kangen.. marang sliramu..
 C                   Am
opo kowe kroso.. aku tansah kelingan..
  Dm
kowe sing tak sayang..
     G                  C    G
iseh ono neng paran.. sayang..

   C                      Am
mbiyen kowe janji.. bakal cepat kembali..
  F              Dm          G
nanging ra ono kabar.. tekan saiki..
 C                    Am
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Dm
kowe sing tak sayang..
      G
jebul wis ono liyan..

Reff :
   Am         Em
 ajur roso.. ati iki..
 F            C
 bubrah roso tresnoku..
   Am              Em
 kowe sing tak.. sayang-sayang
    F    Dm           G
 saiki.. sanding wong liyan..

Musik : F..Em..Dm G C
        F..Em Am Dm..G..C..

   C
mbiyen kowe janji..
      Am
bakal cepat kembali..
  F              Dm          G
nanging ra ono kabar.. tekan saiki..
 C                    Am
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Dm
kowe sing tak sayang..
      G
jebul wis ono liyan..

Reff :
   Am         Em
 ajur roso.. ati iki..
 F            C
 bubrah roso tresnoku..
   Am              Em
 kowe sing tak.. sayang-sayang
    F    Dm           G
 saiki.. sanding wong liyan..

   Am         Em
 ajur roso.. ati iki..
 F            C
 bubrah roso tresnoku..
   Am              Em
 kowe sing tak.. sayang-sayang
    F    Dm           G
 saiki.. sanding wong liyan.. 
    C
 houwoo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm Dm D# Bb
        Gm Dm D# Cm F..

 Bb                     Gm
opo kowe ngerti.. roso atiku..
  D#         Cm            F
nahan roso kangen.. marang sliramu..
 Bb                  Gm
opo kowe kroso.. aku tansah kelingan..
  Cm
kowe sing tak sayang..
     F                  Bb    F
iseh ono neng paran.. sayang..

   Bb                     Gm
mbiyen kowe janji.. bakal cepat kembali..
  D#             Cm          F
nanging ra ono kabar.. tekan saiki..
 Bb                   Gm
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Cm
kowe sing tak sayang..
      F
jebul wis ono liyan..

Reff :
   Gm         Dm
 ajur roso.. ati iki..
 D#           Bb
 bubrah roso tresnoku..
   Gm              Dm
 kowe sing tak.. sayang-sayang
    D#   Cm           F
 saiki.. sanding wong liyan..

Musik : D#..Dm..Cm F Bb
        D#..Dm Gm Cm..F..Bb..

   Bb
mbiyen kowe janji..
      Gm
bakal cepat kembali..
  D#             Cm          F
nanging ra ono kabar.. tekan saiki..
 Bb                   Gm
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Cm
kowe sing tak sayang..
      F
jebul wis ono liyan..

Reff :
   Gm         Dm
 ajur roso.. ati iki..
 D#           Bb
 bubrah roso tresnoku..
   Gm              Dm
 kowe sing tak.. sayang-sayang
    D#   Cm           F
 saiki.. sanding wong liyan..

   Gm         Dm
 ajur roso.. ati iki..
 D#           Bb
 bubrah roso tresnoku..
   Gm              Dm
 kowe sing tak.. sayang-sayang
    D#   Cm           F
 saiki.. sanding wong liyan.. 
    Bb
 houwoo..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Eny Sagita

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×