Open Nav

Emily Young - Padahal aku Sayang Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : C F C.. C F G.. F G C-G/B-Am Dm G C…. C G Am Em Ojo isine gawe.. ati iki.. loro.. F C Dm G sing tak jalok mung.. ngertio.. C Em Am Em ojo mung biso.. ngelarani batinku.. F C Dm G sing tak jalok mung.. tresnomu.. F G C -G/B Am Umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro.. Dm G C C7 aku ikhlas.. tansah.. nerimo.. Reff : F G Tresnoku sing tau nduweni.. C -G/B Am ning njero rogo iki.. F G kangenku iki.. akeh banget.. C ning awakmu.. F G padahal aku sungguh sayang.. C G/B Am padahal aku tresno.. F G C uripku.. mung kanggo sliramu.. F G padahal aku setia.. C G/B Am padahal aku rela.. F G C uripku.. mung kanggo sliramu.. Musik : F G C G/B Am F G C.. F G C-G/B-Am F G C.. C G Am Em ojo isine gawe.. ati iki.. loro.. F C Dm G sing tak jaluk mung.. ngertio.. C Em Am Em ojo mung biso.. ngelarani batinku.. F C Dm G sing tak jalok mung.. tresnomu.. F G C -G/B Am umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro.. Dm G C aku ikhlas.. tansah.. nerimo.. Int. Dm G Em Am Dm G C.. Reff : F G tresnoku sing tau nduweni.. C -G/B Am ning njero rogo iki.. F G kangenku iki.. akeh banget.. C ning awakmu.. F G padahal aku sungguh sayang.. C -G/B Am padahal aku tresno.. F G C uripku.. mung kanggo sliramu.. F G padahal aku setia.. C -G/B Am padahal aku rela.. F G C uripku.. mung kanggo sliramu.. F G C uripku.. mung kanggo sliramu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar FDJ Emily Young mudah, kunci gitar FDJ Emily Young, chord lagu Emily Young - Padahal aku Sayang Dasar , chord dasar Emily Young - Padahal aku Sayang Dasar , chordtela Emily Young - Padahal aku Sayang Dasar , lirik lagu Emily Young - Padahal aku Sayang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari FDJ Emily Young di youtube: https://youtube.com/watch?v=E6HpcH2g61E

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari FDJ Emily Young

Chord Lagu Lainnya

×