Open Nav

Elsa Safira - Langgeng Sesandingan Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
                Capo di fret 5

Intro : Bb..C..Am-Bm-C..

C G
wulan limo.. awal tresno..
    Am Em
mok ucapke janji.. asmoro..
F Fm C Am
ati seneng.. kegowo roso..
  F Dm
roso tresno seng tak songgo
     G
neng ati selawase..

C G
rino wengi.. kegowo ngimpi..
  Am Em
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
F Fm C Am
mok sirami.. ati iki..
   Dm G C
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    G C G Am
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Em F Em Dm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   G C G Am
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Em F
 tresnaku tresnamu..
     C Dm G C
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

Musik : Gm..C..Fm..C..
        G#..Fm..G..

C G
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Am Em
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
F Fm C Am
mok sirami.. ati iki..
   Dm G C
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    G C G Am
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Em F Em Dm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   G C G Am
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Em F
 tresnaku tresnamu..
     C Dm G C
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

 (overtune)
    A D A Bm
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku..
 F#m G F#m Em
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   A D A Bm
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     F#m G
 tresnaku tresnamu..
     D Em A D..
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..F..Dm-Em-F..

F C/E
wulan limo.. awal tresno..
    Dm Am
mok ucapke janji.. asmoro..
Bb Bbm F Dm
ati seneng.. kegowo roso..
  Bb Gm
roso tresno seng tak songgo
     C
neng ati selawase..

F C/E
rino wengi.. kegowo ngimpi..
  Dm Am
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
Bb Bbm F Dm
mok sirami.. ati iki..
   Gm C F
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    C F C/E Dm
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Am Bb Am Gm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   C F C/E Dm
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Am Bb
 tresnaku tresnamu..
     F Gm C F
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

Musik : Cm..F..Bbm..F..
        C#..Bbm..C..

F C/E
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Dm Am
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
Bb Bbm F Dm
mok sirami.. ati iki..
   Gm C F
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    C F C Dm
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Am Bb Am Gm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   C F C Dm
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Am Bb
 tresnaku tresnamu..
     F Gm C F
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

 (overtune)
    D G D Em
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku..
 Bm C Bm Am
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   D G D Em
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Bm C
 tresnaku tresnamu..
     G Am D G..
 langgeng nggone sesan..di..ngan..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Elsa Safira mudah, kunci gitar Elsa Safira, chord lagu Elsa Safira - Langgeng Sesandingan Dasar , chord dasar Elsa Safira - Langgeng Sesandingan Dasar , chordtela Elsa Safira - Langgeng Sesandingan Dasar , lirik lagu Elsa Safira - Langgeng Sesandingan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Elsa Safira di youtube: https://youtube.com/watch?v=FaqL0gUCBHo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Elsa Safira

Chord Lagu Lainnya

×