menu

Elda Veronica - Mung Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
Transpose Font
Intro : F -G C..
        F -G Am C
        Em..Am G C

C
ning njero dodo..
       Em
mung kowe sing tak tresno..
F         G        C
ra bakal ono ati liyo..
Dm
sumpah lan janji..
      Am
bakal setyo ngancani..
  F                G          C
rino lan wengi nganti tumekan pati..

Int. F G C

C
tansah kelingan..
       Em
tansah dadi pikiran..
F              G        C
mung kowe sing dadi kenangan..
Dm
kangen rinduku..
      Am
amung kanggo sliramu..
      F       G         C
rungokno kowe sing ono angenku..

Reff :
 Em               Am
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    F            G             C    E
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 Em
 sumpah lan janji
        Am
 mung kowe sing tak tresnani..
       F            G          C
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

Musik : Em E Am..F G C..
        Em..Am..F G C..

C
ning njero dodo..
       Em
mung kowe sing tak tresno..
F         G        C
ra bakal ono ati liyo..
Dm
sumpah lan janji..
      Am
bakal setyo ngancani..
  F                G          C
rino lan wengi nganti tumekan pati..

Int. F G C

C
tansah kelingan..
       Em
tansah dadi pikiran..
F              G        C
mung kowe sing dadi kenangan..
Dm
kangen rinduku..
      Am
amung kanggo sliramu..
      F       G         C
rungokno kowe sing ono angenku..

Reff :
 Em               Am
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    F            G             C    E
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 Em
 sumpah lan janji
        Am
 mung kowe sing tak tresnani..
       F            G          C
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

 Em               Am
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    F            G             Am
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 Em
 sumpah lan janji
        Am
 mung kowe sing tak tresnani..
   F                G          C
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..
       F            G          Am
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

Outro : F G Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E -F# B..
        E -F#-G#m B
        D#m..G#m F# B

B
ning njero dodo..
       D#m
mung kowe sing tak tresno..
E         F#       B
ra bakal ono ati liyo..
C#m
sumpah lan janji..
      G#m
bakal setyo ngancani..
  E                F#         B
rino lan wengi nganti tumekan pati..

Int. E -F# B

B
tansah kelingan..
       D#m
tansah dadi pikiran..
E              F#       B
mung kowe sing dadi kenangan..
C#m
kangen rinduku..
      G#m
amung kanggo sliramu..
      E       F#        B
rungokno kowe sing ono angenku..

Reff :
 D#m              G#m
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    E            F#            B    D#
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 D#m
 sumpah lan janji
        G#m
 mung kowe sing tak tresnani..
       E            F#         B
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

Musik : D#m D# G#m..E F# B..
        D#m..G#m..E F# B..

B
ning njero dodo..
       D#m
mung kowe sing tak tresno..
E         F#       B
ra bakal ono ati liyo..
C#m
sumpah lan janji..
      G#m
bakal setyo ngancani..
  E                F#         B
rino lan wengi nganti tumekan pati..

Int. E -F# B

B
tansah kelingan..
       D#m
tansah dadi pikiran..
E              F#       B
mung kowe sing dadi kenangan..
C#m
kangen rinduku..
      G#m
amung kanggo sliramu..
      E       F#        B
rungokno kowe sing ono angenku..

Reff :
 D#m              G#m
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    E            F#            B    D#
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 D#m
 sumpah lan janji
        G#m
 mung kowe sing tak tresnani..
       E            F#         B
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

 D#m              G#m
 esem guyumu ra biso tak laleakke..
    E            F#            G#m
 tansah kelingan aku ngelarang kowe..
 D#m
 sumpah lan janji
        G#m
 mung kowe sing tak tresnani..
   E                F#         B
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..
       E            F#         G#m
 bakal tak jogo nganti tumekan pati..

Outro : E F# G#m        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Elda Veronica

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×