Open Nav

Elda Veronica - Mung Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

7 views
                

Intro : F -G C.. F -G Am C Em..Am G C C ning njero dodo.. Em mung kowe sing tak tresno.. F G C ra bakal ono ati liyo.. Dm sumpah lan janji.. Am bakal setyo ngancani.. F G C rino lan wengi nganti tumekan pati.. Int. F G C C tansah kelingan.. Em tansah dadi pikiran.. F G C mung kowe sing dadi kenangan.. Dm kangen rinduku.. Am amung kanggo sliramu.. F G C rungokno kowe sing ono angenku.. Reff : Em Am esem guyumu ra biso tak laleakke.. F G C E tansah kelingan aku ngelarang kowe.. Em sumpah lan janji Am mung kowe sing tak tresnani.. F G C bakal tak jogo nganti tumekan pati.. Musik : Em E Am..F G C.. Em..Am..F G C.. C ning njero dodo.. Em mung kowe sing tak tresno.. F G C ra bakal ono ati liyo.. Dm sumpah lan janji.. Am bakal setyo ngancani.. F G C rino lan wengi nganti tumekan pati.. Int. F G C C tansah kelingan.. Em tansah dadi pikiran.. F G C mung kowe sing dadi kenangan.. Dm kangen rinduku.. Am amung kanggo sliramu.. F G C rungokno kowe sing ono angenku.. Reff : Em Am esem guyumu ra biso tak laleakke.. F G C E tansah kelingan aku ngelarang kowe.. Em sumpah lan janji Am mung kowe sing tak tresnani.. F G C bakal tak jogo nganti tumekan pati.. Em Am esem guyumu ra biso tak laleakke.. F G Am tansah kelingan aku ngelarang kowe.. Em sumpah lan janji Am mung kowe sing tak tresnani.. F G C bakal tak jogo nganti tumekan pati.. F G Am bakal tak jogo nganti tumekan pati.. Outro : F G Am -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : E -F# B.. E -F#-G#m B D#m..G#m F# B B ning njero dodo.. D#m mung kowe sing tak tresno.. E F# B ra bakal ono ati liyo.. C#m sumpah lan janji.. G#m bakal setyo ngancani.. E F# B rino lan wengi nganti tumekan pati.. Int. E -F# B B tansah kelingan.. D#m tansah dadi pikiran.. E F# B mung kowe sing dadi kenangan.. C#m kangen rinduku.. G#m amung kanggo sliramu.. E F# B rungokno kowe sing ono angenku.. Reff : D#m G#m esem guyumu ra biso tak laleakke.. E F# B D# tansah kelingan aku ngelarang kowe.. D#m sumpah lan janji G#m mung kowe sing tak tresnani.. E F# B bakal tak jogo nganti tumekan pati.. Musik : D#m D# G#m..E F# B.. D#m..G#m..E F# B.. B ning njero dodo.. D#m mung kowe sing tak tresno.. E F# B ra bakal ono ati liyo.. C#m sumpah lan janji.. G#m bakal setyo ngancani.. E F# B rino lan wengi nganti tumekan pati.. Int. E -F# B B tansah kelingan.. D#m tansah dadi pikiran.. E F# B mung kowe sing dadi kenangan.. C#m kangen rinduku.. G#m amung kanggo sliramu.. E F# B rungokno kowe sing ono angenku.. Reff : D#m G#m esem guyumu ra biso tak laleakke.. E F# B D# tansah kelingan aku ngelarang kowe.. D#m sumpah lan janji G#m mung kowe sing tak tresnani.. E F# B bakal tak jogo nganti tumekan pati.. D#m G#m esem guyumu ra biso tak laleakke.. E F# G#m tansah kelingan aku ngelarang kowe.. D#m sumpah lan janji G#m mung kowe sing tak tresnani.. E F# B bakal tak jogo nganti tumekan pati.. E F# G#m bakal tak jogo nganti tumekan pati.. Outro : E F# G#m


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Elda Veronica mudah, kunci gitar Elda Veronica, chord lagu Elda Veronica - Mung Kowe Dasar , chord dasar Elda Veronica - Mung Kowe Dasar , chordtela Elda Veronica - Mung Kowe Dasar , lirik lagu Elda Veronica - Mung Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Elda Veronica di youtube: https://youtube.com/watch?v=Dt7EfEtZ-60

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Elda Veronica

Chord Lagu Lainnya

×