Open Nav

Elda Veronica - Dadio Lintang Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
                

Intro : C G Am Em F..G.. C G Am Em F..G.. C G Koyo ngene rasane Am Em yen ora ning sandingmu F nadyan abot kanggoku G C G nanging tansah tak kuatno atiku.. C G Amung tak angen-angen Am Em sliramu sak jroning dodo F mergo saben bengiku G G mung parasmu sing katon ing netro.. Musik : C G Am Em F C F G.. Reff : C Nadyan ra ning sandingku G C tetep dadio lintang F G C sing tansah madangi tresnoku.. C ugo ning kene aku G C sing tansah dadi kembang F G C nyebar arum wangine tresnomu.. #) F G Tak percoyo sliramu C -G/B Am ra ono tresno liyo F mergo aku ning kene G C tansah ugemi setyo.. Musik : C..F..G..C.. C..F..G..C.. F..G..C.. C G Koyo ngene rasane Am Em yen ora ning sandingmu F nadyan abot kanggoku G C G nanging tansah tak kuatno atiku.. C G Amung tak angen-angen Am Em sliramu sak jroning dodo F mergo saben bengiku G G mung parasmu sing katon ing netro.. Musik : C G Am Em F C F G.. Reff : C Nadyan ra ning sandingku G C tetep dadio lintang F G C sing tansah madangi tresnoku.. C ugo ning kene aku G C sing tansah dadi kembang F G C nyebar arum wangine tresnomu.. #) F G Tak percoyo sliramu C -G/B Am ra ono tresno liyo F mergo aku ning kene G C G tansah ugemi setyo.. C Nadyan ra ning sandingku G C tetep dadio lintang F G C sing tansah madangi tresnoku.. C ugo ning kene aku G C sing tansah dadi kembang F G C nyebar arum wangine tresnomu.. ##) F G Tak percoyo sliramu Em Am ra ono tresno liyo F mergo aku ning kene G C tansah ugemi setyo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : B F# G#m D#m E..F#.. B F# G#m D#m E..F#.. B F# koyo ngene rasane G#m D#m yen ora ning sandingmu E nadyan abot kanggoku F# B F# nanging tansah tak kuatno atiku.. B F# amung tak angen-angen G#m D#m sliramu sak jroning dodo E mergo saben bengiku F# F# mung parasmu sing katon ing netro.. Musik : B F# G#m D#m E B E F#.. Reff : B nadyan ra ning sandingku F# B tetep dadio lintang E F# B sing tansah madangi tresnoku.. B ugo ning kene aku F# B sing tansah dadi kembang E F# B nyebar arum wangine tresnomu.. #) E F# tak percoyo sliramu B -F#/Bb G#m ra ono tresno liyo E mergo aku ning kene F# B tansah ugemi setyo.. Musik : B..E..F#..B.. B..E..F#..B.. E..F#..B.. B F# koyo ngene rasane G#m D#m yen ora ning sandingmu E nadyan abot kanggoku F# B F# nanging tansah tak kuatno atiku.. B F# amung tak angen-angen G#m D#m sliramu sak jroning dodo E mergo saben bengiku F# F# mung parasmu sing katon ing netro.. Musik : B F# G#m D#m E B E F#.. Reff : B nadyan ra ning sandingku F# B tetep dadio lintang E F# B sing tansah madangi tresnoku.. B ugo ning kene aku F# B sing tansah dadi kembang E F# B nyebar arum wangine tresnomu.. #) E F# tak percoyo sliramu B -F#/Bb G#m ra ono tresno liyo E mergo aku ning kene F# B F# tansah ugemi setyo.. B nadyan ra ning sandingku F# B tetep dadio lintang E F# B sing tansah madangi tresnoku.. B ugo ning kene aku F# B sing tansah dadi kembang E F# B nyebar arum wangine tresnomu.. ##) E F# tak percoyo sliramu D#m G#m ra ono tresno liyo E mergo aku ning kene F# B tansah ugemi setyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Elda Veronica - Dadio Lintang Dasar , chord dasar Elda Veronica - Dadio Lintang Dasar , chordtela Elda Veronica - Dadio Lintang Dasar , lirik lagu Elda Veronica - Dadio Lintang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=8K0AE4ogh4w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×