Open Nav

Ega Agtusyana Putri - Gemati Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : Am G F C Dm E Am.. Am Em tresno sing tulus.. F C -G/B seko njero ati.. Am Em rabakal tak siakno F G nganti tekaning pati.. Am Em percoyoku kanggo sliramu F C -G/B senajan adoh paranmu.. Am Em atimu bakal tak jogo F G ra ono liyane.. Am Em udan panas susah seneng F C G/B dilakoni bareng-bareng.. Am Em esem lan guyumu.. F G nggawe mari laraku.. Reff : C G matur suwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wis nggawe aku nyaman.. Dm G tresnamu tenanan.. C G kabeh crito lan kenangan.. Am Em saiki wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu sing luwih gemati.. Musik : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm..G.. Am Em tresno sing tulus.. F C -G/B seko njero ati.. Am Em rabakal tak siakno F G nganti tekaning pati.. Am Em percoyoku kanggo sliramu F C -G/B senajan adoh paranmu.. Am Em atimu bakal tak jogo F G ra ono liyane.. Am Em udan panas susah seneng F G C dilakoni bareng-bareng.. Am Em esem lan guyumu.. F G nggawe mari laraku.. Reff : C G matur suwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wis nggawe aku nyaman.. Dm G tresnamu tenanan.. C G kabeh crito lan kenangan.. Am Em saiki wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu sing luwih gemati.. C G matur suwun wis ngancani.. Am Em aku tekan saiki.. F C wis nggawe aku nyaman.. Dm G tresnamu tenanan.. C G kabeh crito lan kenangan.. Am Em saiki wis terlupakan.. F C bebarengan nyawiji.. Dm G C sliramu sing luwih gemati.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D#m C# B F# G#m A# D#m.. D#m A#m tresno sing tulus.. B F# -C#/F seko njero ati.. D#m A#m rabakal tak siakno B C# nganti tekaning pati.. D#m A#m percoyoku kanggo sliramu B F# -C#/F senajan adoh paranmu.. D#m A#m atimu bakal tak jogo B C# ra ono liyane.. D#m A#m udan panas susah seneng B F# -C#/F dilakoni bareng-bareng.. D#m A#m esem lan guyumu.. B C# nggawe mari laraku.. Reff : F# C# matur suwun wis ngancani.. D#m A#m aku tekan saiki.. B F# wis nggawe aku nyaman.. G#m C# tresnamu tenanan.. F# C# kabeh crito lan kenangan.. D#m A#m saiki wis terlupakan.. B F# bebarengan nyawiji.. G#m C# F# sliramu sing luwih gemati.. Musik : F# C# D#m A#m B F# G#m C# F# C# D#m A#m B F# G#m..C#.. D#m A#m tresno sing tulus.. B F# -C#/F seko njero ati.. D#m A#m rabakal tak siakno B C# nganti tekaning pati.. D#m A#m percoyoku kanggo sliramu B F# -C#/F senajan adoh paranmu.. D#m A#m atimu bakal tak jogo B C# ra ono liyane.. D#m A#m udan panas susah seneng B C# F# dilakoni bareng-bareng.. D#m A#m esem lan guyumu.. B C# nggawe mari laraku.. Reff : F# C# matur suwun wis ngancani.. D#m A#m aku tekan saiki.. B F# wis nggawe aku nyaman.. G#m C# tresnamu tenanan.. F# C# kabeh crito lan kenangan.. D#m A#m saiki wis terlupakan.. B F# bebarengan nyawiji.. G#m C# F# sliramu sing luwih gemati.. F# C# matur suwun wis ngancani.. D#m A#m aku tekan saiki.. B F# wis nggawe aku nyaman.. G#m C# tresnamu tenanan.. F# C# kabeh crito lan kenangan.. D#m A#m saiki wis terlupakan.. B F# bebarengan nyawiji.. G#m C# F# sliramu sing luwih gemati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ega Agtusyana Putri mudah, kunci gitar Ega Agtusyana Putri, chord lagu Ega Agtusyana Putri - Gemati Dasar , chord dasar Ega Agtusyana Putri - Gemati Dasar , chordtela Ega Agtusyana Putri - Gemati Dasar , lirik lagu Ega Agtusyana Putri - Gemati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ega Agtusyana Putri di youtube: https://youtube.com/watch?v=rq3wSJbfbqE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ega Agtusyana Putri

Chord Lagu Lainnya

×