Open Nav

Edoy Gedol - Loro Banget Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo ♪ fret 4

Intro : F G C -G/B Am
Dm G C..
        
C G/B Am
aku ora nyongko tenan..
  Dm A G
saiki aku kau tinggalkan..
C G/B Am
kowe milih karo liyane..
    Dm A G         
mungkin ku raiso mbahagiakke kowe..

F G C
ra pingin nyalahke wektu..
Dm E Am A
sing nggawe ajur remuke atiku..
  F G C
garis sing tak tompo.. pait tenan..
  Dm E Am
kudu iso nompo kenyataan..
  G F G
kenyataan..

Reff :
        F G
 mung pinginku siji
        E Am
 tambanono loro iki..
         Dm G C
 senajan kowe wis bahagia..

          F G
 trimo pancen trimo
         E Am
 aku wis ikhlasno..
         Dm E F
 nanging esemmu ojo nganti ilang..
   G C
 seko mripatku..

Musik : Dm..Em..F..C..
        Dm..Em..F..G..

  F G C
garis sing tak tompo.. pait tenan..
  Dm E Am
kudu iso nompo kenyataan..
  G F G
kenyataan..

Reff :
        F G
 mung pinginku siji
        E Am
 tambanono loro iki..
         Dm G C
 senajan kowe wis bahagia..

          F G
 trimo pancen trimo
         E Am
 aku wis ikhlasnooo..
         Dm E F
 nanging esemmu ojo nganti ilang..
   G C
 seko mripatku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B E -B/D# C#m
F#m B E..
        
E B/D# C#m
aku ora nyongko tenan..
  F#m C# B
saiki aku kau tinggalkan..
E B/D# C#m
kowe milih karo liyane..
    F#m C# B         
mungkin ku raiso mbahagiakke kowe..

A B E
ra pingin nyalahke wektu..
F#m G# C#m C#
sing nggawe ajur remuke atiku..
  A B E
garis sing tak tompo.. pait tenan..
  F#m G# C#m
kudu iso nompo kenyataan..
  B A B
kenyataan..

Reff :
        A B
 mung pinginku siji
        G# C#m
 tambanono loro iki..
         F#m B E
 senajan kowe wis bahagia..

          A B
 trimo pancen trimo
         G# C#m
 aku wis ikhlasno..
         F#m G# A
 nanging esemmu ojo nganti ilang..
   B E
 seko mripatku..

Musik : F#m..G#m..A..E..
        F#m..G#m..A..B..

  A B E
garis sing tak tompo.. pait tenan..
  F#m G# C#m
kudu iso nompo kenyataan..
  B A B
kenyataan..

Reff :
        A B
 mung pinginku siji
        G# C#m
 tambanono loro iki..
         F#m B E
 senajan kowe wis bahagia..

          A B
 trimo pancen trimo
         G# C#m
 aku wis ikhlasnooo..
         F#m G# A
 nanging esemmu ojo nganti ilang..
   B E
 seko mripatku..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Edoy Gedol mudah, kunci gitar Edoy Gedol, chord lagu Edoy Gedol - Loro Banget Dasar , chord dasar Edoy Gedol - Loro Banget Dasar , chordtela Edoy Gedol - Loro Banget Dasar , lirik lagu Edoy Gedol - Loro Banget Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Edoy Gedol di youtube: https://youtube.com/watch?v=6TeVG1BNfyI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Edoy Gedol

Chord Lagu Lainnya

×