Open Nav

Donna Jello - Kegowo Setan Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo ♪ fret 1

Intro : C G/B Am G F Fm..

C G/B Am G
ora tau tak songko..
F Em Dm G
kowe gawe atiku.. loro..
C G/B
surgo sing mbok janjikno
  Am G
saiki dadi neroko
F Em
tresno sing tak karepno 
  Dm G C
jebule petoko..

F Em Am
 kowe lungo.. 
          Dm
ninggalne aku ning kene
        G
mbelani wong liyo..

Reff :
      C G
 ndek wingi aku dadi ratumu
   Am Em
 saiki aku dadi musuhmu
 F Em Dm G
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C G
 ati wis terang mbok gawe udan
 Am Em
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F G C       
 kowe ilang kegowo setan..

Int. C G/B Am G F Fm..

C G/B Am G
ora tau tak songko..
F Em Dm G
kowe gawe atiku loro..
C G/B
surgo sing mbok janjikno 
  Am G
saiki dadi neroko
F Em
tresno sing tak karepno 
  Dm G C
jebule petoko..

F Em Am
 kowe lungo.. 
          Dm
ninggalne aku ning kene
        G
mbelani wong liyo..

Musik : Em Am Dm G
F Em Am    
 ra kuat iman kowe kegowo setan
Dm Fm G
 gawe uripku kelaran uu..uuuh..

Reff :
      C G
 ndek wingi aku dadi ratumu
   Am Em
 saiki aku dadi musuhmu
 F Em Dm G
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C G
 ati wis terang mbok gawe udan
 Am Em
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F G C G
 kowe ilang kegowo setan..

      C G
 ndek wingi aku dadi ratumu
   Am Em
 saiki aku dadi musuhmu
 F Em Dm G
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C G
 ati wis terang mbok gawe udan
 Am Em
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F G Em Dm
 kowe ilang kegowo setan..
      F G   (C)
 uuu uwo o.. uuhu..uu..

Outro : C G/B Am G
F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G#/C A#m G# F# F#m..

C# G#/C A#m G#
ora tau tak songko..
F# Fm D#m G#
kowe gawe atiku.. loro..
C# G#/C
surgo sing mbok janjikno
  A#m G#
saiki dadi neroko
F# Fm
tresno sing tak karepno 
  D#m G# C#
jebule petoko..

F# Fm A#m
 kowe lungo.. 
          D#m
ninggalne aku ning kene
        G#
mbelani wong liyo..

Reff :
      C# G#
 ndek wingi aku dadi ratumu
   A#m Fm
 saiki aku dadi musuhmu
 F# Fm D#m G#
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C# G#
 ati wis terang mbok gawe udan
 A#m Fm
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F# G#    (C#)     
 kowe ilang kegowo setan..

Int. C# G#/C A#m G# F# F#m..

C# G#/C A#m G#
ora tau tak songko..
F# Fm D#m G#
kowe gawe atiku loro..
C# G#/C
surgo sing mbok janjikno 
  A#m G#
saiki dadi neroko
F# Fm
tresno sing tak karepno 
  D#m G# C#
jebule petoko..

F# Fm A#m
 kowe lungo.. 
          D#m
ninggalne aku ning kene
        G#
mbelani wong liyo..

Musik : Fm A#m D#m G#
F# Fm A#m   
 ra kuat iman kowe kegowo setan
D#m F#m G#
 gawe uripku kelaran uu..uuuh..

Reff :
      C# G#
 ndek wingi aku dadi ratumu
   A#m Fm
 saiki aku dadi musuhmu
 F# Fm D#m G#
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C# G#
 ati wis terang mbok gawe udan
 A#m Fm
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F# G# C# G#
 kowe ilang kegowo setan..

      C# G#
 ndek wingi aku dadi ratumu
   A#m Fm
 saiki aku dadi musuhmu
 F# Fm D#m G#
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C# G#
 ati wis terang mbok gawe udan
 A#m Fm
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F# G# Fm D#m
 kowe ilang kegowo setan..
      F# G#  (C#)
 uuu uwo o.. uuhu..uu..

Outro : C# G#/C A#m G#
F# G# C#..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Donna Jello mudah, kunci gitar Donna Jello, chord lagu Donna Jello - Kegowo Setan Dasar , chord dasar Donna Jello - Kegowo Setan Dasar , chordtela Donna Jello - Kegowo Setan Dasar , lirik lagu Donna Jello - Kegowo Setan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Donna Jello di youtube: https://youtube.com/watch?v=Bxw0b4gefQE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Donna Jello

Chord Lagu Lainnya

×