Open Nav

Disleding Kancaku - Abiem Pangestu Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
                Capo fret 3

Intro : G..Am D G..

G
opo kowe ra ngroso salah..
         C
kok kowe tego malah ngajaki pisah..
             Am
opo ra mikir sifatmu..
             D
opo ra mikir tingkahmu..
          C D
mung gawe loro.. aku..

G
sing nggarai loro atiku..
           C
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Am D
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          C D
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             G C
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Am D G
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           G C
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Am D G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

Musik : C..D..Bm..Em..
        Am..D..G..D..

G
sing nggarai loro atiku..
           C
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Am D
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          C D
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             G C
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Am D G
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           G C
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Am D G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

             G C
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Am D G
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           G C
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Am D G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Am D G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Am D G..
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#..Cm F A#..

A#
opo kowe ra ngroso salah..
         D#
kok kowe tego malah ngajaki pisah..
             Cm
opo ra mikir sifatmu..
             F
opo ra mikir tingkahmu..
          D# F
mung gawe loro.. aku..

A#
sing nggarai loro atiku..
           D#
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Cm F
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          D# F
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             A# D#
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Cm F A#
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           A# D#
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Cm F A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

Musik : D#..F..Dm..Gm..
        Cm..F..A#..F..

A#
sing nggarai loro atiku..
           D#
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Cm F
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          D# F
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             A# D#
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Cm F A#
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           A# D#
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Cm F A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

             A# D#
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Cm F A#
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           A# D#
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Cm F A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Cm F A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Cm F A#..
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Abiem Pangestu mudah, kunci gitar Abiem Pangestu, chord lagu Disleding Kancaku - Abiem Pangestu Dasar , chord dasar Disleding Kancaku - Abiem Pangestu Dasar , chordtela Disleding Kancaku - Abiem Pangestu Dasar , lirik lagu Disleding Kancaku - Abiem Pangestu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Abiem Pangestu di youtube: https://youtube.com/watch?v=wduBqi5HCT4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Abiem Pangestu

Chord Lagu Lainnya

×