menu

Dini Kurnia - Nguatne Ati Chord Gitar dan Lirik

Dini Kurnia Dini Kurnia 63 views
Transpose Font
Intro : C..Em..F G C..

C               Em
dudu pedote.. roso tresno iki..
     F                 C        G
sing nggarai aku.. ora iso ngelali..
C                Em
tapi takdire.. ditemokno wadi..
 F       G          C
atiku atimu.. tau dadi siji..

Em               Am
 yen eling tau paran..
F                  G
 susah seneng kowe ono sandingku..
Em              Am
 tapi saiki wes bedo..
   F                       G
mergo kowe wes karo wong liyo..

Reff :
         Am               Em
 sak tenane.. atiku nelongso..
           F
 nyawang kowe..
                  C           G
 gandengan tangan karo wong liyo..

      Am                   Em
 jane aku.. wis cubo nguat-nguatne ati..
   F           G           C
 tetep wae.. nangis batin iki..

Musik : Em Am F G
        Em Am F G

C               Em
dudu pedote.. roso tresno iki..
     F                 C        G
sing nggarai aku.. ora iso ngelali..
C                Em
tapi takdire.. ditemokno wadi..
 F       G          C
atiku atimu.. tau dadi siji..

Em               Am
 yen eling tau paran..
F                  G
 susah seneng kowe ono sandingku..
Em              Am
 tapi saiki wes bedo..
   F                       G
mergo kowe wes karo wong liyo..

Reff :
         Am               Em
 sak tenane.. atiku nelongso..
           F
 nyawang kowe..
                  C           G
 gandengan tangan karo wong liyo..

      Am                   Em
 jane aku.. wis cubo nguat-nguatne ati..
   F           G           C
 tetep wae.. nangis batin iki..

         Am               Em
 sak tenane.. atiku nelongso..
           F
 nyawang kowe..
                  C           G
 gandengan tangan karo wong liyo..

      Am                   Em
 jane aku.. wis cubo nguat-nguatne ati..
   F           G           C
 tetep wae.. nangis batin iki..
   F         G            C
 tetep wae nangis.. batin iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..C#m..D E A..

A               C#m
dudu pedote.. roso tresno iki..
     D                 A        E
sing nggarai aku.. ora iso ngelali..
A                C#m
tapi takdire.. ditemokno wadi..
 D       E          A
atiku atimu.. tau dadi siji..

C#m              F#m
 yen eling tau paran..
D                  E
 susah seneng kowe ono sandingku..
C#m             F#m
 tapi saiki wes bedo..
   D                       E
mergo kowe wes karo wong liyo..

Reff :
         F#m              C#m
 sak tenane.. atiku nelongso..
           D
 nyawang kowe..
                  A           E
 gandengan tangan karo wong liyo..

      F#m                  C#m
 jane aku.. wis cubo nguat-nguatne ati..
   D           E           A
 tetep wae.. nangis batin iki..

Musik : C#m F#m D E
        C#m F#m D E

A               C#m
dudu pedote.. roso tresno iki..
     D                 A        E
sing nggarai aku.. ora iso ngelali..
A                C#m
tapi takdire.. ditemokno wadi..
 D       E          A
atiku atimu.. tau dadi siji..

C#m              F#m
 yen eling tau paran..
D                  E
 susah seneng kowe ono sandingku..
C#m             F#m
 tapi saiki wes bedo..
   D                       E
mergo kowe wes karo wong liyo..

Reff :
         F#m              C#m
 sak tenane.. atiku nelongso..
           D
 nyawang kowe..
                  A           E
 gandengan tangan karo wong liyo..

      F#m                  C#m
 jane aku.. wis cubo nguat-nguatne ati..
   D           E           A
 tetep wae.. nangis batin iki..

         F#m              C#m
 sak tenane.. atiku nelongso..
           D
 nyawang kowe..
                  A           E
 gandengan tangan karo wong liyo..

      F#m                  C#m
 jane aku.. wis cubo nguat-nguatne ati..
   D           E           A
 tetep wae.. nangis batin iki..
   D         E            A
 tetep wae nangis.. batin iki..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dini Kurnia

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×