Open Nav

Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
                ☕ Capo fret 5

Intro : F G Em Am
Dm G C G
C Dm
 yen kelingan manise esemmu
G C
 atiku rasane loro
F Em Am
 koe lungo.. neng ngendi paranmu
Dm E
gawe tatu atiku..

C Dm
 aku sadar rong iso nuruti
G C
 panjalukanmu seng koyo saiki
F Em
 mugi Gusti mbinerkahi
       Am Dm
dalan uripku seng urong pasti
      G
seng urong pasti..

Reff :
 F G C Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm G C C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Dm G
  tak kuatke senadyan
   C Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm G
  kok tibak e koe gandeng karo liyane..

  F G Em Am
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Dm G
 2 tahun gandengan tresnaku
 C C7
 pok nggok dolanan
   F G Em Am
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Dm G C
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

Musik : F G C Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C G

Reff :
 F G C Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm G C C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Dm G
  tak kuatke senadyan
   C Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm
  kok tibak e koe
         G A
 gandeng karo liyane.. ee wooo..

(Overtune)
   G A D Bm
 matursuwun wes jogo atimu kanggo aku
   Em D G G7
 2 tahun gandengan mung iso dadi kenangan
   G A D Bm
 siji panjalukku tulung lilakno lungaku
   Em A D
 sepurane aku wes raiso nyanding sliramu..

  G A F#m Bm
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu..
   Em A
 2 tahun gandengan tresnaku
 D D7
 pok nggok dolanan
   G A F#m Bm
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Em A D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
   Em A G A D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
Gm C F C
F Gm
 yen kelingan manise esemmu
C F
 atiku rasane loro
Bb Am Dm
 koe lungo.. neng ngendi paranmu
Gm A
gawe tatu atiku..

F Gm
 aku sadar rong iso nuruti
C F
 panjalukanmu seng koyo saiki
Bb Am
 mugi Gusti mbinerkahi
       Dm Gm 
dalan uripku seng urong pasti
      C
seng urong pasti..

Reff :
 Bb C F Dm
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Gm C F F7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Gm C
  tak kuatke senadyan
   F Dm
 roso kangen soyo gedhe
 Gm C
  kok tibak e koe gandeng karo liyane..

  Bb C Am Dm
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Gm C
 2 tahun gandengan tresnaku
 F F7
 pok nggok dolanan
   Bb C Am Dm
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Gm C F
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

Musik : Bb C F Dm
Gm C F F7
Bb C Am Dm
Gm C F C

Reff :
 Bb C F Dm
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Gm C F F7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Gm C
  tak kuatke senadyan
   F Dm
 roso kangen soyo gedhe
 Gm
  kok tibak e koe
         C D
 gandeng karo liyane.. ee wooo..

(Overtune)
   C D G Em
 matursuwun wes jogo atimu kanggo aku
   Am G C C7
 2 tahun gandengan mung iso dadi kenangan
   C D G Em
 siji panjalukku tulung lilakno lungaku
   Am D G
 sepurane aku wes raiso nyanding sliramu..

  C D Bm Em
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu..
   Am D
 2 tahun gandengan tresnaku
 G G7
 pok nggok dolanan
   C D Bm Em
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Am D G
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
   Am D C D G
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dimski DAP mudah, kunci gitar Dimski DAP, chord lagu Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane Dasar , chord dasar Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane Dasar , chordtela Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane Dasar , lirik lagu Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dimski DAP di youtube: https://youtube.com/watch?v=eadY_D_OYqk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dimski DAP

Chord Lagu Lainnya

×